Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kamu profil lehet?
Tegnap este fele be jelölt a lány, én később vissza is igazoltam.
Később írt is rám hogy szia, én egy óra múlva írtam neki vissza szia.
Csak a képeken látok halvány felíratókat.
A lány nagyon tetszik nekem, csak túl szép hozzám.
Írjatok és én privátba küldöm a képeket és a facebook profilját.
Ennyi ismerőse van 285.
Azért akartam a képet küldeni mert halványan rá van írva valami, mintha máshonnan származna egy két képe. De minden képen ő van.
Sajnos kamu. :(
Akkor szerintetek tegyem meg ezt ami a filmben van?
27 éves vagyok, 1 év volt a leghosszabb kapcsolatom, de a lány hibája volt, kettő fiúval smárolt, a legrövidebb meg 1 nap :(
Itt még lehetne beszélni exekről, minél több csajom lett, annál rövidebb volt.
Ismerem is azt a lányt akivel 1 nap volt, jól éreztem magam vele de más nap már le se s..t.
Pedig oda voltam érte, 3 évembe telet hogy kicsit össze szedjem magam, mert minden éjjel róla álmodni sok volt, de szép álmok, csak minden este szúrt a szívem alig kaptam levegőt, reggel meg úgy keltem fel alig tudtam menni szerencse meg tudtam kapaszkodni mert majdnem össze estem.
Mikkor kezdtem felkelni elkezdtem zuhanni álmomban de az nagyon rossz volt hogy nem tudtam meg mozdulni mikkor felébredtem már.
Mikkor ezt a filmet meg láttam, tudtam hogy rólam szól.
Megtudom állapítani, mennyi % eséllyel kamu. Olyan részletek, amire nem figyelnek a kamuregizők.
Továbbá a 20 év alatt 40 milliárd képet láttam, általában napi szinten jelentgethetnék profilokat, mert tudom azt a képet honnan szedte le, hiába trükközi a képet, és egyéb szűrökkel módosítja, engem nem vezet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!