Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, nálatok hátrány, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nálatok hátrány, ha egy férfinak 10 éve nincs tv-je?

Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 20:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem szimpatikus, mert szélsőséges világnézet az, ha valaki ennyire kizár valamit az életéből. Én is ritkán nézek tv-t, de azért néha jó megnézni egy műsort, filmet (nem mindent lehet interneten nézni, meg jobb is nagyob képernyőn nézni). Szóval nekem az túlzás, ha valaki kijelenti, hogy ő soha, egyáltalán semmit nem néz a tv-ben.
2018. okt. 20. 00:48
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Mit nem lehet interneten nézni?

Tényleg érdekel.

2018. okt. 20. 01:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha van az se zavar, lényegtelen. 6+ éve nem nézek tv- t. Mindent ami érdekel megnézem neten ( sok sorozatot követek mert azokat szeretem pl Supernatural, Trónok harca, Amerikai horror story, Gyilkos elmék ...), illetve neten nézek filmeket vagy letöltöm. A tv teljesen felesleges. Se műsorrendhez nem akarok kötődni, se idióta reklàmokat nem akarok nézni amivel megszakítjàk az adàsokat. Online milliószor jobb.
2018. okt. 20. 01:57
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk van tévé, de már olyan 6 éve csak elvétve nézem, pontosabban akkor sem én kapcsolom be, csak úgy adódik, hogy a szobában tartózkodom, amikor éppen megy. :D Nem elvi kérdés nálam, inkább csak értelmét nem látom, mert neten keresztül bármihez hozzáférhetek, ami érdekel. Éppen ezért gondolom úgy, hogy a klasszikus televíziózás már leáldozóban van.
2018. okt. 20. 03:55
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Mióta ez ilyen trend lett, hogy 'na képzeld én bizony nagyon különleges vagyok és egyedi, mert se tv-m meg se telefonom, sőt facebook-on se posztolok soha semmit' azóta újra visszataszító ez a felfogás. Szóval igen, hátrány.
2018. okt. 20. 07:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Ennek egy alfaja a "van tévém, de csak Discovery-t nézek rajta". Persze segghülye ugyanúgy.
2018. okt. 20. 09:58
 17/20 anonim ***** válasza:

15. Nem mindenki azért nem néz tv- t mert ettől különlegesnek képzeli magàt. Àltalànosítani pont ugyanolyan buta szint, mint aki attól érzi felsőbbrendűnek magàt, hogy nem néz/ nincs tv- je.

Mint írtam pl én, azért nem nézek mert halàl felesleges. Mindent megtalàlok neten ami érdekel: sorozatok, filmek, 2-3 tvműsor. Mindet lehet online vagy letöltve nézni, ràadàsul idióta reklàmblokkok és műsorrend nélkül.

2018. okt. 20. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem hátrány. Nekünk is csak a PS miatt van, adást nem nézünk rajta, nincsenek is beállítva a csatornák. Ami érdekel azt megnézem a neten.
2018. okt. 21. 08:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Hol van itt szó a tv műsorokról? Nincs tv-je. Azaz nem játszik tv-n, nem köti össze a gépét a TV-vel, hogy élvezetesebb képet kapjon, és nem néz műsorokat sem.

Biztos van olyan nő is, aki nem szeret fáradt hűvös napjain néha filmezni összebújva, de nehéz lesz olyat találni.

2018. okt. 21. 09:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok az egyetlen béna, akinek nyomi laptopja van, és ha egyedül nézem, akkor is le-fel hajtom, függően attól, hogy egyenesen ülök vagy a fejemet támasztva, mert máshogy törik a fény. Egyedül is be szoktam feküdni a tévé elé, és pendrive-ról nézem a cuccokat. Sőt zenét is ott szoktam hallgatni. Vagy a telefon is össze van kötve a tévével, és nem kell meríteni ezt, hanem kinyomom a tévére, és ott nézem, ha youtube-on fenn van valami.
2018. okt. 21. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!