Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok hátrány, ha egy férfinak 10 éve nincs tv-je?
Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 20:46
11/20 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus, mert szélsőséges világnézet az, ha valaki ennyire kizár valamit az életéből. Én is ritkán nézek tv-t, de azért néha jó megnézni egy műsort, filmet (nem mindent lehet interneten nézni, meg jobb is nagyob képernyőn nézni). Szóval nekem az túlzás, ha valaki kijelenti, hogy ő soha, egyáltalán semmit nem néz a tv-ben.
12/20 anonim válasza:
Mit nem lehet interneten nézni?
Tényleg érdekel.
13/20 anonim válasza:
Ha van az se zavar, lényegtelen. 6+ éve nem nézek tv- t. Mindent ami érdekel megnézem neten ( sok sorozatot követek mert azokat szeretem pl Supernatural, Trónok harca, Amerikai horror story, Gyilkos elmék ...), illetve neten nézek filmeket vagy letöltöm. A tv teljesen felesleges. Se műsorrendhez nem akarok kötődni, se idióta reklàmokat nem akarok nézni amivel megszakítjàk az adàsokat. Online milliószor jobb.
14/20 anonim válasza:
Nálunk van tévé, de már olyan 6 éve csak elvétve nézem, pontosabban akkor sem én kapcsolom be, csak úgy adódik, hogy a szobában tartózkodom, amikor éppen megy. :D Nem elvi kérdés nálam, inkább csak értelmét nem látom, mert neten keresztül bármihez hozzáférhetek, ami érdekel. Éppen ezért gondolom úgy, hogy a klasszikus televíziózás már leáldozóban van.
15/20 anonim válasza:
Mióta ez ilyen trend lett, hogy 'na képzeld én bizony nagyon különleges vagyok és egyedi, mert se tv-m meg se telefonom, sőt facebook-on se posztolok soha semmit' azóta újra visszataszító ez a felfogás. Szóval igen, hátrány.
16/20 anonim válasza:
Ennek egy alfaja a "van tévém, de csak Discovery-t nézek rajta". Persze segghülye ugyanúgy.
17/20 anonim válasza:
15. Nem mindenki azért nem néz tv- t mert ettől különlegesnek képzeli magàt. Àltalànosítani pont ugyanolyan buta szint, mint aki attól érzi felsőbbrendűnek magàt, hogy nem néz/ nincs tv- je.
Mint írtam pl én, azért nem nézek mert halàl felesleges. Mindent megtalàlok neten ami érdekel: sorozatok, filmek, 2-3 tvműsor. Mindet lehet online vagy letöltve nézni, ràadàsul idióta reklàmblokkok és műsorrend nélkül.
18/20 anonim válasza:
Nem hátrány. Nekünk is csak a PS miatt van, adást nem nézünk rajta, nincsenek is beállítva a csatornák. Ami érdekel azt megnézem a neten.
19/20 anonim válasza:
Hol van itt szó a tv műsorokról? Nincs tv-je. Azaz nem játszik tv-n, nem köti össze a gépét a TV-vel, hogy élvezetesebb képet kapjon, és nem néz műsorokat sem.
Biztos van olyan nő is, aki nem szeret fáradt hűvös napjain néha filmezni összebújva, de nehéz lesz olyat találni.
20/20 anonim válasza:
Akkor én vagyok az egyetlen béna, akinek nyomi laptopja van, és ha egyedül nézem, akkor is le-fel hajtom, függően attól, hogy egyenesen ülök vagy a fejemet támasztva, mert máshogy törik a fény. Egyedül is be szoktam feküdni a tévé elé, és pendrive-ról nézem a cuccokat. Sőt zenét is ott szoktam hallgatni. Vagy a telefon is össze van kötve a tévével, és nem kell meríteni ezt, hanem kinyomom a tévére, és ott nézem, ha youtube-on fenn van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!