Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép Emily Ratajko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép Emily Ratajkowski?

Figyelt kérdés
[link]
2018. okt. 19. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
Az arca nekem nem tetszik és a mellbimbója is rettenetesen ronda, de egyébként nyilván szép, a külsejével keresi a pénzét.
2018. okt. 19. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Látom, hogy le lettem pontozva. Ami mondjuk nem igazán érdekel, nem is amiatt írok újból.

Csak azt nem értem, miért gondoljátok, hogy ha sok ember számára vonzó egy ember típus, akkor mindenki számára az.

Én is látom, hogy szép ez a nő, mégse tetszik. Teljesen más arcberendezkedésű lányok szoktak tetszeni. Nem tetszik se a szeme, se a szája, és a tekintete sem. Miért olyan hihetetlen?

Valaki engem is undorítónak és visszataszítónak talál, más pedig nem. Ennyi. Nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszik.

Őket pl 100x vonzóbbak találom, mint a fent linkelt modellt:

[link]

[link]

[link]

2018. okt. 19. 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Szép, viszont meglehetősen furcsa modora van, érdemes megnézni videón is,a hogy nyilatkozik, meg beszél.

Valahogy nincs összhangban a kis ártatlan, bájos külsejével.

2018. okt. 19. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

8 Ennek nincs semmi köze az instant pichuszokhoz, ez természetesen rendelkezik nagyon nagyon csinos alakkal.

Ez nem egy edzőtermi múmia maca.

2018. okt. 19. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
9 Én ezt hívom jó alaknak. Na és mit szólnál ahhoz, ha azt mondom, hogy van a Gyíkon olyan nő, akinek ilyen alakja volt-minden edzőtermezés, és koplalás nélkül?:D
2018. okt. 19. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyan flegma stílusa van hogy már nevetséges. 😀😀
2018. okt. 19. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!