Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látom, hogy le lettem pontozva. Ami mondjuk nem igazán érdekel, nem is amiatt írok újból.
Csak azt nem értem, miért gondoljátok, hogy ha sok ember számára vonzó egy ember típus, akkor mindenki számára az.
Én is látom, hogy szép ez a nő, mégse tetszik. Teljesen más arcberendezkedésű lányok szoktak tetszeni. Nem tetszik se a szeme, se a szája, és a tekintete sem. Miért olyan hihetetlen?
Valaki engem is undorítónak és visszataszítónak talál, más pedig nem. Ennyi. Nincs olyan ember, aki mindenkinek tetszik.
Őket pl 100x vonzóbbak találom, mint a fent linkelt modellt:
Szép, viszont meglehetősen furcsa modora van, érdemes megnézni videón is,a hogy nyilatkozik, meg beszél.
Valahogy nincs összhangban a kis ártatlan, bájos külsejével.
8 Ennek nincs semmi köze az instant pichuszokhoz, ez természetesen rendelkezik nagyon nagyon csinos alakkal.
Ez nem egy edzőtermi múmia maca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!