Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagy jelenleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy jelenleg valakibe? Tetszik jelenleg valaki?

Figyelt kérdés

Milyen lépéseket teszel az ügy érdekében?

Azoknak akik együtt vannak valakivel leírhatják, hogy mióta tart :)

2018. okt. 18. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerrlmes vagyok a férjembe, 10 év házasság után is. 😊
2018. okt. 19. 00:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet nincs is olyan nő akibe én szerelmes tudnék lenni igazán...
2018. okt. 19. 00:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen. 9. éve vagyunk együtt. 7 éve hàzasok is:)))

Koràbban nem voltam szerelmes senkibe, csak kisebb nagyobb fellàngolàs. Ezért se volt koràbban még 1 egész éves kapcsolatom se. Egy pasi sem tudott megfogni annyira mint a férjem:)

2018. okt. 19. 01:15
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Van párom, de - szégyen vagy nem - rettenetesen tetszik valaki. Munka kapcsán ismerem 2 éve és bár személyesen nem találkoztunk, sokat chatelünk. Közös a hobbink, így a privát beszélgetések ebből indultak, azóta pedig rengeteg témát érintettünk már (család, tanulmányok, zene stb.). Tavasszal csapott át a munkakapcsolat ilyen irányba és egyrészt feltölt, másrészt borzasztó a párom miatt.
2018. okt. 19. 06:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen tetszik valaki,de mivel maga vagyok Lord of Friendzone, nincs sok értelme erőltetni
2018. okt. 19. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, de nem teszek lépéseket (én vagyok a nő).

Eddig amikor nőként kezdeményeztem, akár ha 3., 4. randin engedtem is ezt meg magamnak, mindig rosszul sült el.

Inkább meggebedek, de soha többé nem kezdeményezek én.

Csak flörtöléssel mutatom ki, hogy érdekel, de azt is csak annyira, hogy ne higgye azt biztosra, hogy lehet köztünk valami.

2018. okt. 19. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az egyik lány szaktársam. Szerintem én is neki, már csináltunk együtt közös programokat. Ha 1-2 héten belül lesz valami szakos program, akkor megkérdezem, hogy találkozunk-e előtte és megjelenünk-e együtt. Egyelőre nem akarok nagyon nyomulni. Meg ugye szaktárs is, ciki lenne ha mégsem jönne össze vagy ha összejönne és utána szétmennénk.

biszexuális 23/F, ő 19/N

2018. okt. 22. 00:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Olyan jó amúgy, hogy itt (is) aszerint vannak fel- vagy le (de inkább le) pontozva a válaszok, hogy a többi felhasználónak milyen erkölcsi fenntartásaik vannak azok tartalmával kapcsolatban... :D
2018. okt. 22. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!