Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy jelenleg valakibe? Tetszik jelenleg valaki?
Milyen lépéseket teszel az ügy érdekében?
Azoknak akik együtt vannak valakivel leírhatják, hogy mióta tart :)

Igen. 9. éve vagyunk együtt. 7 éve hàzasok is:)))
Koràbban nem voltam szerelmes senkibe, csak kisebb nagyobb fellàngolàs. Ezért se volt koràbban még 1 egész éves kapcsolatom se. Egy pasi sem tudott megfogni annyira mint a férjem:)

Igen, de nem teszek lépéseket (én vagyok a nő).
Eddig amikor nőként kezdeményeztem, akár ha 3., 4. randin engedtem is ezt meg magamnak, mindig rosszul sült el.
Inkább meggebedek, de soha többé nem kezdeményezek én.
Csak flörtöléssel mutatom ki, hogy érdekel, de azt is csak annyira, hogy ne higgye azt biztosra, hogy lehet köztünk valami.

Nekem tetszik az egyik lány szaktársam. Szerintem én is neki, már csináltunk együtt közös programokat. Ha 1-2 héten belül lesz valami szakos program, akkor megkérdezem, hogy találkozunk-e előtte és megjelenünk-e együtt. Egyelőre nem akarok nagyon nyomulni. Meg ugye szaktárs is, ciki lenne ha mégsem jönne össze vagy ha összejönne és utána szétmennénk.
biszexuális 23/F, ő 19/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!