Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok kemény srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok kemény srác, hogy mivel nem lehet álomszerűen szép formás őzike testű barátnőm, inkább semmilyen nem kell?

Figyelt kérdés

Ha nem jut a finom falat, inkább éhezem! :) Büszkén, keményen.

Így belegondolva borzasztó kemény vagyok.

2018. okt. 16. 23:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Én ismertem ilyen pasit. Ő maga 130 kilós, igénytelen marha volt, 9 centis kukival és nem volt jó neki senki, csak az ilyen típusú nő. Azok viszont nem nagyon álltak szóba vele. Még ma is egyedül van.
2018. okt. 17. 03:19
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Kezdj el gyűjteni egy szexbabára, ma már igény szerint alakítható a külseje, élethű, és minden igényed kielégíti. Más igényed úgysincs, csak a jó külső és a szex.
2018. okt. 17. 05:25
 13/18 peca1000 ***** válasza:
63%

Kemény vagy öcsém! :)

Várd csak a szőrös testű (őzike is az) barátnődet, mi addig levarjuk a többi nőt is. :)

Aztán ha kikeménykedted magad, keress magad mellè egy hozzád illő csajt :)

2018. okt. 17. 07:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Balázs komolyan mondom mostmár annyira gáz vagy, hogy befizetlek egy prostihoz. Nagyon rád fér rgy menet.
2018. okt. 17. 07:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Csicska vagy, nem kemény.
2018. okt. 17. 07:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem keménység, hanem szellemi igénytelenség. Te nem úgy választod meg a társad, hogy ki illik hozzád lelkileg, kivel tudsz elbeszélgetni a téged érdeklő kérdésekről úgy, hogy ahhoz ő számodra értékes gondolatokat is tudjon hozzáfűzni, aki inspirál, akire felnézel, és aki vonz is. Neked csak a külső a lényeg, hogy biztosan felálljon a megbízhatatlan cerka, szellemi életre nincs szükséged, és az se zavar, ha az őzikéd csak a műkörmei állapotáról tud fecsegni. Egy egysejtű amőba vagy, aki egy hasonlóan egysejtűt keres. Erre vagy büszke? Gratulálok.
2018. okt. 17. 08:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Kemény vagy, mint Dzsek Morrisz. Ez inkább dac a részedről. Minden nő lehet finom falat, csak eldöntik/ítélik, hogy szép, vagy ronda. Ne válogass, ami neked nem jó, másnak még lehet jó. Álomszerű? Ne álmodozz. Elképzelsz valakit, aztán, ha meglenne, nem is biztos, hogy jó lenne vele. Az emberi test, csak egy ruha, amit látsz, nem az maga az ember. Lehet, hogy kívülről nem tetszik, de benne egy lélek lakik. Akivel találkoznod kell, azzal találkozni fogsz, a többire ne szórd az idődet. Gyógyulj meg, jobbulást!
2018. okt. 17. 09:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Miért etetitek a trollt?

Ez hanyadik nick-ed kérdező?

2018. okt. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!