Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha nem szoktunk csokolozni?
Ha itt valaki azt mondja gáz, azonnal szívrohamot kapsz?
Ha meg valaki azt, hogy dehogy, nyugodtan dőlsz hátra a fotelbe?
És mit csinálsz akkor, ha kapsz mindkét válaszból? Harcolsz mint a klíma a fűtés ellen?
Ennyire ne akarjatok már más élete és véleménye szerint élni. Éljétek a magatokét, az úgy sem foglalt még...
És nem ez a lényeg?
Akkor vajon miért tetted fel a kérdést :D?
Ezek az agyament indíttatások mindig érdekelt, mert mint intelligens ember, akkor sem tudom elképzelni hogy bizonyos szintű és értékű emberek miért kérdeznek ilyen minőségű kérdéseket.
Kb ahogy egy 15 nyelven beszélő prof sem érti meg a bantu nig.gerek makogását :D
De miért érdekel szimplán más véleménye?
Ha én pl. nem ülök Ferrari-ban, akkor nem kérdezem meg a többieket, hogy na vajon milyen benne ülni, mert úgyse az ő véleményük fog majd döntő lenni.
Így a kérdés, maga értelmetlen.
Azt kérdezed, hogy gáz-e? Válaszodban meg azt írod, hogy nem eszerint fogsz élni, csak szimplán kíváncsi vagy.
Akkor most dönts el, hogy mit akarsz.
Számomra gáz lenne, ha nem csókolnám meg a páromat.
De ha nektek ez elég, akkor oké, a ti életetek.
Soha nem értettem, hogy mi értelme van az ilyen kérdéseknek.
Mi sem szoktunk, csak szex közben, előtt, vagy ritkán.
Én nem szeretem, ha ülök a metrón és előttem egy pár egymásra mászik, cuppog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!