Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gaz ha nem szoktunk csokolozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha nem szoktunk csokolozni?

Figyelt kérdés
A parommal 2,5 eve vagyunk egyutt es nem igazan csokoloztunk meg. Max szex kozbe szeret es olyankor van is. Altalaban szajra puszi es enyi nem vagyok az a nyalazos de ez nem gaz?
2018. okt. 15. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Ha itt valaki azt mondja gáz, azonnal szívrohamot kapsz?

Ha meg valaki azt, hogy dehogy, nyugodtan dőlsz hátra a fotelbe?

És mit csinálsz akkor, ha kapsz mindkét válaszból? Harcolsz mint a klíma a fűtés ellen?

Ennyire ne akarjatok már más élete és véleménye szerint élni. Éljétek a magatokét, az úgy sem foglalt még...

2018. okt. 15. 13:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Nezd nem azert tettem fel a kerdest hogy majd azok szerint fogok elni szimplan velemenyre voltam kivancsi. Ettol fuggetlenul ugyanugy szeretem a parom.
2018. okt. 15. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?:D
2018. okt. 15. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Ti döntitek el mi gáz és mi nem. Ha neked többre igényed akkor szólj neki nyugodtan.
2018. okt. 15. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:

És nem ez a lényeg?

Akkor vajon miért tetted fel a kérdést :D?

Ezek az agyament indíttatások mindig érdekelt, mert mint intelligens ember, akkor sem tudom elképzelni hogy bizonyos szintű és értékű emberek miért kérdeznek ilyen minőségű kérdéseket.

Kb ahogy egy 15 nyelven beszélő prof sem érti meg a bantu nig.gerek makogását :D

2018. okt. 15. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem gáz. Az a lényeg, hogy nektek legyen jó. Az, hogy más mit minek tart az nem számít. Nem vagyunk egyformák. Én például az ajak csókot szerettem a legjobban.
2018. okt. 15. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:

De miért érdekel szimplán más véleménye?

Ha én pl. nem ülök Ferrari-ban, akkor nem kérdezem meg a többieket, hogy na vajon milyen benne ülni, mert úgyse az ő véleményük fog majd döntő lenni.

Így a kérdés, maga értelmetlen.

Azt kérdezed, hogy gáz-e? Válaszodban meg azt írod, hogy nem eszerint fogsz élni, csak szimplán kíváncsi vagy.

Akkor most dönts el, hogy mit akarsz.

Számomra gáz lenne, ha nem csókolnám meg a páromat.

De ha nektek ez elég, akkor oké, a ti életetek.

Soha nem értettem, hogy mi értelme van az ilyen kérdéseknek.

2018. okt. 15. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi sem szoktunk, csak szex közben, előtt, vagy ritkán.

Én nem szeretem, ha ülök a metrón és előttem egy pár egymásra mászik, cuppog.

2018. okt. 15. 15:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Na ezt en is undoritonak tartom
2018. okt. 15. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nektek így jó és nincs többre igényetek, akkor jó.
2018. okt. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!