Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felöltözve tök jól nézem ki, az arcom is szép, a személyiségem is egyedi. Azonban ruha nélkül botrányos a testem, emiatt komplexusaim vannak. Szerintetek jogosan?
Alkalmatlan vagyok tartós párkapcsolatra, mert egy átverésnek tartom magam. Vékony és izmos vagyok, mert odafigyelek a kajálásra meg a mozgásra, jól öltözöm, felöltözve jól nézek ki, és ezért sokaknak bejövök. Azonban egy gyerekkori betegség és kezelése miatt a bőrömön pár helyen hatalmas striák vannak, és a (nem nagy) mellem is megereszkedetg kissé. Emiatt átverésnek, értéktelennek érzem magam, és félek, hogy csalódást okoznék annak, aki valóban tetszik. :(
25/L
Huhh, nekem is ilyen a mellem és bár nekem növekedési vonalaim vannak (térhajlatnál, deréknál ami felnyúlik a lengőbordáig is), de az se szép látvány. Ráadásként a combjaim nekem ritkarondák, tele van sötétebb hegekkel-pici piros pontokkal allergia miatt. A hegeket kenem speci kenőccsel, de még a dokik nem jöttek rá évek óta az allergia okára. A melleimet majd műteni fogom, csak ugye ha az embernek van 1 milliója, azt mindig lehet hasznosabban befektetni :D Striákra is kenőcsöt használok, minimálisan halványodtak.
De fix több éves kapcsolatban vagyok és sose éreztette velem, hogy ronda lennék vagy nem kívánna, így 5 év után is naponta 3-4 szex van. Mondjuk én az első szex előtt azért anno figyelmeztettem rá, hogy azért a bőröm nem éppen szép, nem érdekelte. Nyugi!
Most egészen meglepődtem, hogy mennyi pozitív komment érkezett. Köszönöm!
Erősen azon vagyok, hogy a pozitív tulajdonságaimra koncentráljak, és megtanuljam magam értékelni nőként annak ellenére is, hogy ilyen a testem.
Már javulok, régen sokkal rosszabb volt a helyzet.
A mellbimbód előre néz.
A stirák oldalt vannak.
Egyik se gond szexnél 😀
Ha változtatni akarsz mindenképp, akkor gyűjts egy mellműtétre, plusz találj ki valami egyedi, rád jellemző tetoválást. A korábban említett nagymacskás karon jó kiindulási egy 3D shez
14-es: nos, van egy, amikor hazaérünk végre mindketten. Van alvás előtt. Aztán este még felkelt 1-2 alkalommal. Majd van egy "ébresztő" szex is.
Nem, minimum fél órásak szoktak lenni, én nyávogok többet, főleg este, hogy én aludni szeretnék :D
Nem vészes a tested.
Aki szeret, ìgy fogad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!