Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy fiúnak sokkal idősebb barátnője van?
24 éves vagyok és 33 éves a barátnőm.
Mit gondoltok ha ilyet láttok? illetve a felekről?
Nem gondolok semmit se. Nem érdekel, hogy egy ismeretlen ember kivel van együtt. Bár, ha ismerném se érdekelne különösebben.
A lényeg egy kapcsolatban, hogy benne lévőknek legyen jó, nem pedig az, hogy ki mit szól hozzá.
Semmit. Ez nem vészes korkülönbség.
+ilyen korban nem látszik kívülről a különbség. Tehát idegenként fel sem tűnne.
Rokonok és barátok előtt kell max "megvédeni" a kapcsolatot. Ha komolyan gondoljátok.
Én 20 éves fiúval jártam 27 évesen. Sokan azért diliztek, hogy nekem már családot kéne alapítani nem egy "gyereket" pesztrálni. Mi megtanultunk kiállni egymásért és idővel mindenki belenyugodott.
Azt gondolom, hogy 24 évesen ne az érdekeljen már, hogy egy ember, aki egy villanásra szembe jön, és soha többé nem látod, vajon mit gondol.
Te nézed a párokat az utcán, hogy ki kivel van? Emlékszel ma egyáltalán egy párra is, akiket láttál? Hányat jegyeztél meg?
Legtöbbször hidegen hagy, egyik osztálytarsamnak volt 19 évesen 20+os barátnője, én ha 20+ lennék biztos nem kellene egy kisgyerek, nekem ez a véleményem
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!