Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha egy fiúnak sokkal idősebb barátnője van?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és 33 éves a barátnőm.

Mit gondoltok ha ilyet láttok? illetve a felekről?

2018. okt. 13. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem gondolok semmit se. Nem érdekel, hogy egy ismeretlen ember kivel van együtt. Bár, ha ismerném se érdekelne különösebben.

A lényeg egy kapcsolatban, hogy benne lévőknek legyen jó, nem pedig az, hogy ki mit szól hozzá.

2018. okt. 13. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodnék, hogy hogy honnan a fenéből tudtam meg a korukat. Mikor ez engem egyáltalán nem érdekel.
2018. okt. 13. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Ez nem vészes korkülönbség.

+ilyen korban nem látszik kívülről a különbség. Tehát idegenként fel sem tűnne.

Rokonok és barátok előtt kell max "megvédeni" a kapcsolatot. Ha komolyan gondoljátok.

Én 20 éves fiúval jártam 27 évesen. Sokan azért diliztek, hogy nekem már családot kéne alapítani nem egy "gyereket" pesztrálni. Mi megtanultunk kiállni egymásért és idővel mindenki belenyugodott.

2018. okt. 13. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Magánügy. Amúgy se látszik ilyen fiataloknál külsőileg a kor, ergó két vadidegen emberről nem tudnám megállapítani a korukat.
2018. okt. 13. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Jól teszi. Nekem is csak idősebb barátnőim voltak eddig. Itt megkaptam már azt is, hogy biztos azért, mert nem találom meg a hangot a korombeliekkel valami defektet miatt, meg, hogy csak villognak velem az idősebb barátnőim, hogy fiatalabb pasas vagyok. Miközben semmi defektem nincs, egyszerűen komolyabb vagyok a 25-30 éves nőknél, korosztálynál, az idősebbekkel jövök ki, férfiak terén is idősebbekkel jobbak az beszélgetek, haverok, kollégáim is idősebbek nálam. 30F
2018. okt. 13. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy 24 évesen ne az érdekeljen már, hogy egy ember, aki egy villanásra szembe jön, és soha többé nem látod, vajon mit gondol.

Te nézed a párokat az utcán, hogy ki kivel van? Emlékszel ma egyáltalán egy párra is, akiket láttál? Hányat jegyeztél meg?

2018. okt. 13. 19:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Ismerőseitek körében lenne ilyen vagy rokonságban? akkor hogy állnátok hozzá?
2018. okt. 13. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Legtöbbször hidegen hagy, egyik osztálytarsamnak volt 19 évesen 20+os barátnője, én ha 20+ lennék biztos nem kellene egy kisgyerek, nekem ez a véleményem

19L

2018. okt. 13. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Ismerősöméknél pont van ilyen. Kit zavar? Ha boldogok miért bánt ez bárkit is aki épp elméjű? Nálunk a köreimben az ilyesmit elfogadjuk! Megértés az alapja mindennek!
2018. okt. 13. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmit! Érezzék jól magukat. :) Egyébként én is az idősebb hölgyeket preferálom. Én 17voltam ő 26. Több mint 4 évet voltunk együtt. kívül állok mindig azt hitték én vagyok az idősebb. :)
2018. okt. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!