Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnál a párodra, ha sokat enne?
10: Én ugyanezt hittem a salátáról. Erre megevett két adagot, csak betolt mellé 4 sajtos pirítóst. Problem solved.
Kérdező: legközelebb többet főzök, holnap meg eszik amit talál, a maradék azé, aki dolgozott vele.
Előre el szoktam csomagolni, amit másnapi ebédre szánok. Még mielőtt kihűlne, dobozokba porciózom, és úgy rakom hűtőbe. Ha azon felül eszi meg a maradékot, azért nem haragudnék. Ha a holnapi ebédjét eszi meg most vacsira, az az ő baja, oldja meg holnap magának az étkeztetését. Ha az én holnapi ebédem eszi meg, akkor mondjuk haragudnék, de szerencsére ennyire nem bunkó a párom.
Egyébként meg ez nem hiszem, hogy olyan kardinális probléma, tök jó dolog, hogy ilyen könnyű neki örömet okozni.
13. Mert egy pasi elhízhat? A pasiknak is oda kell(ene) figyelni ugyanúgy.
Egyébként meg van aki nem hízékony. Tesóm nő, sültkrumpli és tésztamàniàs,+ naponta édesség, csipsz, és 50 kg 36 évesen.
Igen, Pumukli Shrek szerint ő lehet egy rusnya disznó, de a nő legyen formás.
Én haragudnék, mert nem szeretem, ha valaki kontroll nélkül csinál valamit.
lehetséges. ha nincs szüksége annyi kajára, és még sok pénzt is elszórnánk arra, hogy ő minden nap zabáljon, és még dagadt disznó is lesz tőle, akkor rohadtul nem maradnék vele, ha nem változtatna.
ha beteg, dagadt nem lenne tőle, addig ehetne, kivéve ha anyagilag megterhelő lenne.
ha milliomosok vagyunk, az egészségének se árt, akkor zabáljon. de nem hiszem hogy szívesen ennék a társaságában, mert kissé gusztustalan szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!