Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haragudnál a párodra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál a párodra, ha sokat enne?

Figyelt kérdés
Történet a következő.. Te főzöl és úgy tervezed, hogy a kaja holnapra is elég lesz ám a párod sokkal nagyobb mennyiséget fogyaszt el, mint ami megszokott lenne egy felnőtt embernél ezért a kajából nem maradna semmi másnapra. Legalábbis annyi nem amivel jól tudna lakni egynél több ember egy étkezésre.
2018. okt. 13. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10: Én ugyanezt hittem a salátáról. Erre megevett két adagot, csak betolt mellé 4 sajtos pirítóst. Problem solved.

Kérdező: legközelebb többet főzök, holnap meg eszik amit talál, a maradék azé, aki dolgozott vele.

2018. okt. 13. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Előre el szoktam csomagolni, amit másnapi ebédre szánok. Még mielőtt kihűlne, dobozokba porciózom, és úgy rakom hűtőbe. Ha azon felül eszi meg a maradékot, azért nem haragudnék. Ha a holnapi ebédjét eszi meg most vacsira, az az ő baja, oldja meg holnap magának az étkeztetését. Ha az én holnapi ebédem eszi meg, akkor mondjuk haragudnék, de szerencsére ennyire nem bunkó a párom.

Egyébként meg ez nem hiszem, hogy olyan kardinális probléma, tök jó dolog, hogy ilyen könnyű neki örömet okozni.

2018. okt. 13. 20:10
 13/19 Pumukli alfahím ***** válasza:
0%
Egy nőnek oda kell figyelni hogy mennyit eszik.
2018. okt. 13. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Megszokott mennyiségeket csinàlok többnyire. Amiből este vacsoràzik és màsnap ebédre elvisz munkàba. Ha megeszi az egész kajàt akkor úgy jàrt. Oldja meg az ebédjét màshogy. Napi max egyszer főzök- sütök. Többet nem. Szószoknak egy részét alapból fagyasztom. Ő sem jàr napi 3x boltba, csak mert bezabàlom az itthoni összes kajàt. Ha megenné mind, csak magàval szúrna ki. Nem pazarlunk egyébként. Nem is egészséges annyit enni.
2018. okt. 13. 20:22
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

13. Mert egy pasi elhízhat? A pasiknak is oda kell(ene) figyelni ugyanúgy.

Egyébként meg van aki nem hízékony. Tesóm nő, sültkrumpli és tésztamàniàs,+ naponta édesség, csipsz, és 50 kg 36 évesen.

2018. okt. 13. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:
8%
Nagy probléma! Főzöl akkor másnap is! Én egy hadseregnyit főzök így nem csodálkozom ha marad másnapra is, sőt van úgy amit lehet fagyasztok is! Ha ekkora a gond mégnagyobb adagban főzzél! Én soha nem számolom az adagokat napokat. Bőven legyen ennyi van a fejemben!
2018. okt. 13. 20:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Örülök ha ízlik a főztöm. Eszembe se jutna haragudni
2018. okt. 13. 20:30
 18/19 anonim ***** válasza:
65%

Igen, Pumukli Shrek szerint ő lehet egy rusnya disznó, de a nő legyen formás.

Én haragudnék, mert nem szeretem, ha valaki kontroll nélkül csinál valamit.

2018. okt. 13. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:

lehetséges. ha nincs szüksége annyi kajára, és még sok pénzt is elszórnánk arra, hogy ő minden nap zabáljon, és még dagadt disznó is lesz tőle, akkor rohadtul nem maradnék vele, ha nem változtatna.

ha beteg, dagadt nem lenne tőle, addig ehetne, kivéve ha anyagilag megterhelő lenne.

ha milliomosok vagyunk, az egészségének se árt, akkor zabáljon. de nem hiszem hogy szívesen ennék a társaságában, mert kissé gusztustalan szerintem.

2018. okt. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!