Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel indíthatnék a lánynál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel indíthatnék a lánynál, akivel egy koliban lakunk?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy új, elsőéves lány, viszont hadilábon állok a csajozással.

Ma is láttam egyedül, én is egyedül voltam, de nem volt semmi ötletem, hogy mivel mehetnék oda hozzá. Végül elment, így nem lett belőle semmi.

Azt sem tudom, hogy van-e barátja, csak a nevét tudom, azt is a Facebook csoportból. Jelöljem ismerősnek vagy semmi értelme ha úgysincs semmilyen ürügy amivel ráírhatnék?

Nem arról van szó, ha nincs semmi jó lehetőség a megismerésére akkor veszni hagyom, de egy csekély kis esélyt azért szeretnék adni magamnak, még ha 80%-ban kudarcra is van ítélve a dolog.

2018. okt. 10. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Két opció van:

A) Nem kezdeményezel nála és nem lesz a dologból semmi

B) Kezdeményezel nála és lehet hogy lesz a dologból valami (haveri viszony, barátság, vagy szerelem)

Ha nem teszel semmit, sosem fog kiderülni. Menj oda hozzá, kezdj el vele beszélgetni, mintha egy csajhaveroddal tennéd. Sok sikert!

2018. okt. 10. 20:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem szeretném ha hülyének vagy valami nyomi kis csajozógépnek nézne, ezért nem szeretnék csak úgy a semmiből odamenni hozzá. Ha lenne bármilyen jó indok arra, hogy beszélgetést kezdeményezzek akkor talán, de így semmi biztos ötlet nélkül inkább nem teszek semmit.

Egyedül az "bátorított fel" hogy ma ha ránéztem néhányszor akkor ő is rám pillantott. Másképp fel sem vetődött volna bennem a kérdés.

2018. okt. 10. 20:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Arra, hogy én is tetszem neki és tényleg szerelem alakuljon nem pedig haveri viszony, barátság elég kevés az esély, úgyhogy mindegy is.
2018. okt. 10. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá akkor már eleve veszett ügy. Én a helyedben azért adnék egy esélyt neki. Ha meg nem akkor majd jön a következő
2018. okt. 10. 20:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Mindegy. Ha tetszem neki akkor kezdeményez így is, úgy is.
2018. okt. 10. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Neked is tetszik, mégsem kezdeményezel.... szóval erre ne alapozz. :D

Csak szimplán érdeklődj nála valamivel kapcsolaban, ez elsőre elég, aztán legközelebb már alakul. Mondjuk kérdezd meg, hogy tetszik neki a kolesz. De ne alapozz arra, hogy ő mindenképpen lép valamit előtted, mert te is hezitálsz valamiért.

2018. okt. 10. 22:06
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem kezdeményezek mert lehet nem ütöm meg azt a bizonyos mércét, amit ő elvár.

Ő pedig tutira veszem, hogy tudja magáról, hogy szép.

2018. okt. 10. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Uhhh hát még ezen kívűl is kismillió oka lehet, hogy miért nem fog kezdeményezni ő sem, holott simán lehetsz pont az esete.

Tudod az van, hogy ha akarsz valamit (jelen esetben valakit), akkor vedd a kezedbe az irányítást és tegyél érte. Vagy felejtsd el és ne reménykedj, hogy helyetted megoldja más. Hajrá!

2018. okt. 10. 22:21
 9/11 A kérdező kommentje:

Viszont ezt ugyanúgy ő is elmondhatja, hogy ha meg akar engem akkor tesz érte. Van az a mondás, hogy a hegy megy...

Ha már én gyáva vagyok legalább ő ne legyen az.

2018. okt. 10. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahogy olvasom a hozzászólásaidat nem is baj ha az a lány nem jön össze veled... Ha már gyáva vagy legalább ne a lányt hibáztasd...
2018. okt. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!