Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Linkelnétek számotokra szép, átlagos és csúnya nőket?
Figyelt kérdés
Kor is írjatok! :)2018. okt. 10. 13:24
11/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt még udvarlód vagy csak olyan nem volt még, aki nem volt az eseted? Csak kíváncsiságból kérdezem.
12/21 anonim válasza:
aki az eseted lenne*
Kicsit elírtam...:D
13/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt még. Nehéz lesz a gyikes férfiaknak ezt elhinni, de nekem nincs olyan, hogy csúnya férfi. Olyan van, hogy hozzám idős, vagy fiatal, de olyan, hogy csúnya nincs!
2018. okt. 10. 15:26
14/21 anonim válasza:
Na,kedves kérdező,hány privát üzenetet kaptál eddig?:D
15/21 A kérdező kommentje:
More fel kaptam volna privát üzenetet? 1 embertől kaptam, miután kiírtam a kérdést, és még komment sem érkezett rá, egy lány írt rám, aki hasonló cipőben jár, mint én, és egy emberre én írtam rá, aki ide kommentelt, de ő meg nem ír vissza nekem. Ennyi.
2018. okt. 10. 15:53
16/21 A kérdező kommentje:
Mire*
2018. okt. 10. 15:54
17/21 anonim válasza:
Hát igen, ha csúnya vagy, az szívás. De akkor sem értem, hogy miért kellene linkelnünk képet.
18/21 anonim válasza:
Szerintük csúnya nő is talál párt simán, aztán meg az ilyen kérdésekhez azt válaszoljak, hogy azért nincs pasid, mert ronda vagy. Érdekes.
19/21 anonim válasza:
#18 én speciel nem mondtam hogy csúnya nő is talál pasit, nem is mondhatnám, elvégre nem ismerek minden csúnya nőt a világon. Feltételezhetően ők igen, ezért biztos jobban tudják. :)
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!