Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz elengedni valakit akiről tudjuk, hogy neki egy kicsit sem számítunk?
Egyszerűen tudom, hogy el kell engedjem mégis szomorúan telnek a naojaim mert nincs velem, mert már a kapcsolatot sem tartjuk. És ugy érzem, hogy nem fogom túlelni ezt.
Én annyira szeretem de ő közbe le .ar engem.
Mit tegyek?
Biztos, hogy leszar vagy elküldted, ő pedig ezért nem keres ? Lehet, hogy nem vagy meggyőződve arról, hogy nem érdekled. Lehet, hogy egymásra vártok. Nem tudsz róla semmit ?
32/f
Azért, mert az érzelmek nem minden esetben kölcsönösek. Attól, hogy te neki semmit sem számítasz, neked számít. Azért ezt nem bonyolult összetenni.
Tenni annyit tehetsz, hogy meggyászolod a dolgot magadban, majd élsz tovább. Sokáig szar lesz, meg fájni fog, de ha alakul az életed (amiért neked kell tenned), akkor egy bizonyos idő eltelése, meghatározó életszakaszba érés után már nagyon távolinak és nevetségesnek fog tűnni az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!