Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Barátnőm bi szexuális. Talalkoztunk egyik ismerősével / barátnőével. Búcsúzáskor a barátnőm meg csókolta a nő kezét. Régi szerelme volt a nő de nem volt szexuális kapcsolat köztük. Elmondása szerint megszokásból csókolta meg mert mindig igy köszönt el tőle.2018. okt. 8. 17:33
1/4 anonim válasza:
A barátnőd biztos, hogy nő? Nem hermafrodita véletlenül, és női testbe zárt férfi?
2/4 anonim válasza:
Számomra ez kiütné a biztosítékot, ilyen gesztus nem fér bele, tök mindegy, hogy milyen valaki szexuális orientációja. Én heteroszexuális vagyok, ha a párom az exétől így búcsúzna el, nagyon kiakadnék. Mi az, hogy megszokásból? :D Ha mindig úgy köszönt volna el tőle, hogy rámarkol a fenekére, akkor most is megtette volna?
3/4 anonim válasza:
Én nem viselném el. Egy nagyon komoly beszélgetés keretén elmagyaráznám, hogy még egy ilyen és lapát.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta együtt sem voltak. Csak a barátnőm volt szerelemes belé. De ettől függetlenül furcsa volt ezt látni.
2018. okt. 8. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!