Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha azt mondom AIDS-es vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom AIDS-es vagyok, az megallitana a nemi eroszakot?

Figyelt kérdés

Csak elmeleti a kerdes, de parszor mar gondolkodtam ezen. Mi van, ha valaki meg akar eroszakolni es azt mondom neki, hogy AIDS-es vagyok/vagy egyeb nemi betegseg?

Megkockaztatna ezt valaki?

Nagyvarosban elek, szoval nem annyira lehetetlen.

2018. okt. 7. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És ha hozott magával gumióvszert a nemi erőszakoláshoz? :)
2018. okt. 7. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ha ismerős az elkövető, akkor nem hiszem

idegen esetén se biztos, hogy elhiszi, hogy majd pont aggódsz az ő egészségügyi állapota miatt

2018. okt. 7. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha őrülttel van dolgod, nem fogja meghatni. Emellett, lehet, hogy időd se lesz beszélgetni vele, mert leüt vagy ilyesmi.
2018. okt. 7. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Ovszer? JA, erre nem is gondoltam :D
2018. okt. 7. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Vagy azt mondja nem baj... o is... 🤔
2018. okt. 7. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon kevés aides van, és általában azok sem nők.

Más nemi betegség hihetőbb, de nem kell ahhoz Sherlock Holmesnak lenni, hogy felismerje, hogy az adott helyzetben kamuzol.

2018. okt. 7. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja elhinni.
2018. okt. 7. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy gázspray hatásosabb lenne, bármelyik vadász boltban beszerezhető. Aztán kabátzsebbe bele, ha vki inzultál, akkor meg bele a pofájába. Problem solved.
2018. okt. 7. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
94%
Ezt én is megkérdeztem anno a tanáromtól. Ugye Ő pszichológus és azt a választ kaptam tőle, hogy nem fogja megállítani, mivel agresszióból teszi, amit tesz. Szóval nem fogja érdekelni abban a pillanatban.
2018. okt. 7. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Inkább mondd azt, hogy épp a lakásfelújítás kellős közepén vagy és 3 napja nem fürödtél... :D
2018. okt. 7. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!