Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megállapítani, hogy csak félénk egy nő, vagy egyszerűen nem érdeklem?
Ha félénk akkor azért körülötted mozog, zavarba jön a közelségedtől, kicsit esetlenül viselkedik, vagy pedig feltűnően próbálja megjátszani, hogy nem is érdekled.
Ha nem érdekled akkor olyan szinten közömbös veled, hogy meg sem fordul a fejedben, hogy valaha is érdekelnéd.
A félénk nő azzal szemben a legfélénkebb, akihez vonzódik. Aki közömbös a számára, azzal sokkal lazább.
Pl. én voltam olyan félénk huszas éveim elejéig, hogy akibe szerelmes voltam, arra nem mertem ránézni.
Ha félénk, akkor zavarban van a közeledben, de a lényeg, hogy igyekszik mégis a közeledben lenni.
Ha nem érdekled, akkor kerül vagy keresztül néz rajtad, ignorál.
A legcélravezetőbb az egyenes kommunikació. Hívd el, azonnal meg fogid tudni, hogy félénk vagy nem érdekled.
Pl. lopva oldalról figyel téged, szemtől szembe nem mer veled leülni. Túl komoly arcot vág,vagy próbál vicces lenni, de sokat bénázik a jelenlétedben. Az is előfordulhat, hogy eljátsza, hogy közömbös vagy számára szánt szándékkal. Ha beszél veled el is mehet a hangja a mondandója közbe,remeghet keze,lába, nem találja a szavakat.
Nem tudja, mit mondjon neked, nem akar leégni előtted a szerencsétlenkedésével. Extrém esetben még a neten sem mer rádírni. stb-stb :D
2 darab tökéletes leírás a félénk nőkről.
Ugyanezeket csinálom én is sajnos.
Mármint az első és a harmadik válaszra gondoltam mert csak azt láttam mielőtt írtam.
Hatos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!