Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért van ilyen sok igényük, úgy általánosságban?
Most nem csak arra a fosásig ismételt közhelyre gondolok, hogy a nők csak a pénzre, a jóképűségre, izmos testre vagy a hírességekre buknak. Van benne igazság, de nem erre gondolok, hanem hogy az általános szükségleteik is sokkal nagyobbak.
Pl. a nőknek szükségük van (a fentieken kívül) a hullámzó érzelmekre, szeretetre, szerelemre, kedvességre, dominanciára, határozottságra, magabiztosságra, jó szexre, féltékenységre, sírásra, megértésre, odafigyelésre, romantikára, élményekre, figyelmességre, biztonságra, humorra, kalandosságra, izgalmakra stb. stb. ... és mindezt egy személytől várják el és akarják megkapni. Ha nem kapják meg akkor vagy boldogtalanok lesznek, vagy félrekúrnak vagy egyéb más módon kompenzálnak.
Míg egy férfit boldoggá tenni sokkal egyszerűbb, mert végül is mire van szüksége egy férfinak? Kajára és szexre, ennyi elég is. Néha egy kis sör, egy kis meccs, és már boldoggá is van téve egy férfi. A nőket miért ilyen nehéz boldoggá tenni? Miért ilyen nagyok az elvárásaik a férfiaktól és az élettől egyaránt?
ez hulyeseg nincs szuksegunk ilyen sok szarra...
igazabol csak a ferfi 100%-os figyelmere vagyunk !
a karjaiban elaludni ... reggeli kv-val es egyebbel kedveskedni !
este vacsoraval es kozosen egyutt toltott ido, gondolatok megosztasa.
#15 aki meg úgy kezd kapcsolatot, hogy há' majd ez a pasas/csaj holtomiglan-holtodiglan, ásó-kapa-nagyharang, az vagy elképesztően naiv, vagy elképesztően hülye. Mindegy, melyik. A vergődéssel pedig te is leállhatsz.
A piros kezet pedig vissza is kaptad.
46, neked tényleg nincs egy csepp eszed sem, igaz? Első körben le lehet állni a piros kezecskés fenyegetésekkel, nem csak azért mert én speciel senkit nem szoktam lepontozni, hanem mert engem meg hidegen hagy, hogy engem te pontozgatsz.
Nos, minden értelmes ember aki hosszú távú, tartalmas kapcsolatot akar, az olyan partnert választ,aki akár lehetne is az igazi. Persze, nem biztos hogy így alakul, de akkor is ezzel az alap hozzáállással indulunk. Ha én biztosra tudom, hogy nem lennék boldog egy érettségizetlen munkásemberrel,aki még írni sem tud rendesen,akkor nem kezdek vele kapcsolatot akkor sem, ha úgy néz ki, mint Jason Statham. Mégpedig azért, mert tudom, hogy nem vele képzelem el az életemet hosszú távon, így nem vesztegetem az értékes éveimet egy olyan kapcsolatra amiről tudom, hogy nem visz előre.
Bármelyik nő, aki nem így tesz, csak az idejét vesztegeti. Ha nem akar egy alkoholistával vagy egy dohányossal élni élete végéig, nem jön össze vele azért, mert nincs jobb. Ennek semmi értelme.
#18 érdekes, ilyenkor senki nem vállalja fel az adott piros kezet. Én felvállalom. Nekem van gerincem.
Értelmes ember, kérlekszépen, NEM úgy áll egyetlen kapcsolatához sem, hogy na ővele együtt leszek még 80 évesen is. Igen, sokan így állnak hozzá - ők a naivak, vagy az ostobák. Ezért (is) van annyi szétment kapcsolat, zűrös szakítás meg válás, mert a sok naiv idealista azt képzelte, a szerelem és a kapcsolat majd örökkön-örökké fog tartani, csak mert a Paula és Paulínában meg a Románában meg a Tiffanyban így van megírva. Aki ezek a nyálas romantikus szarokat készpénznek veszi, az párt választani is így fog. Aztán ő van a legjobban felháborodva, amikor a valóság rárúgja az ajtót.
Senki nem állított ilyet, mellesleg, hogy olyannal kell összejönnöd, aki nem vonz (dohányos, alkoholista, drogos vagy akármi), viszont ez a hurráoptimista hozzáállás bődületesen szűklátókörű. Igenis szükség van kellő cinizmusra és racionális gondolkodásra, mielőtt fejest ugrasz egy kapcsolatba, hogy egyáltalán kiderüljön, kiféle-miféle ember is a párod. Így, ha időközben kiderül, hogy döglött lóra tettél, nem fogsz összeomlani miatta, mint a pártállami diktatúra leszálló ágban, és kevesebb ilyen "miért ekkora szemetek a pasik/nők" kérdés lesz kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!