Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha egy férfi nem képes nőkkel flörtölés nélkül kommunikálni?
Ha valakivel kicsit is közelebbi emberi kapcsolatba kerül, aki két fokkal szebb az ördögnél, azt hiszi, hogy egyből flörtölve kell beszélgetni? Emögött mi áll?
Én ezt nem tartom normális dolognak. Teljesen intelligens szülei vannak a férfinak, érettségizett ember, a munkáját tökéletesen látja el, tehát elméletileg azt képzelném, hogy feléri ésszel, hogy vannak KÜLÖNBÖZŐ kommunikációs stílusok. Mi lehet az oka nála ennek?
Előfordulhat, hogy tetszel neki? Talán... esetleg...
32/f
Persze, nyilván én sem veszek komolyan egy ilyen embert. Csak azt képzelem, hogy van valami defektje, hogy ezt így nyomatja a legkülönbözőbb alkalmatlan helyeken és időben.. Nekem ez olyan furcsa.
Első írta, hogy lehet, hogy tetszem neki. Lehet. De voltam én is olyan konferencián, ahol a francia előadó úgy nézett ki, hogy majd bepisilte tőle, és együtt kávéztunk, de eszem ágába nem volt elkezdeni vele flörtölni a kávészünetben. A dolgoknak megvan a helye. Nem mondom, hogy soha, meg nem vagyok prüd, de ha valaki lépten nyomon ezt csinálja, az nőbe sem normális.. de szerintem férfiban sem.
Írhatnál példát. Egyelőre nekem az jött le, hogy valamennyire ismeritek egymást, próbált flörttel kezdeményezni/megtörni a jeget, te meg most méltatlankodsz. Vagy hogy kell ezt elképzelni?
32/f
Én is kedves vagyok, és mosolygós, és senki nem hiszi, hogy flörtölök.
De nem nyomatok szexbeszédet, nem tapizok másokat és nem nincsenek sikamlós, kétértelmű megjegyzéseim sem, hovatovább a páromon kívül, meg néhány barátnőmön kívül nem szoktam bókolni sem.
Én ezeket értettem flört alatt előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!