Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek előtte levetkőzni, mit tegyek?
A barátom előtt nem merek levetkőzni. 72 kiló vagyok a 170 centimhez, azaz nem sovány. Ruhában nem látszik, mert csinos vagyok és általában tunikát hordok cicagatyával és saruval vagy valami magassarkúval. De így, levetkőzve csúnya a bőröm (striás), főleg a combomnál, a hasam nem vészes. 60 kilóról egy tehénre híztam, mert volt egy balesetem és 1 év alatt mozgáshiány miatt feljöttek a kilók, a bőröm meg csúnya lett. Annyira rossz, mert mióta jól vagyok, eljárok konditerembe, hogy leadjam a felesleget, de ez nem megy egyik napról a másikra. A barátom mindig mondja, hogy milyen gyönyörű lány vagyok, de ha levetkőznék, félek, hogy kiakadna. Várjak addig, amíg nem jövök helyre vagy vessem le a gátlásaimat?
17/L
félhomályban próbáld először
nyilván nem vagy csúnya szerinte, ha veled jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!