Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek előtte levetkőzni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek előtte levetkőzni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom előtt nem merek levetkőzni. 72 kiló vagyok a 170 centimhez, azaz nem sovány. Ruhában nem látszik, mert csinos vagyok és általában tunikát hordok cicagatyával és saruval vagy valami magassarkúval. De így, levetkőzve csúnya a bőröm (striás), főleg a combomnál, a hasam nem vészes. 60 kilóról egy tehénre híztam, mert volt egy balesetem és 1 év alatt mozgáshiány miatt feljöttek a kilók, a bőröm meg csúnya lett. Annyira rossz, mert mióta jól vagyok, eljárok konditerembe, hogy leadjam a felesleget, de ez nem megy egyik napról a másikra. A barátom mindig mondja, hogy milyen gyönyörű lány vagyok, de ha levetkőznék, félek, hogy kiakadna. Várjak addig, amíg nem jövök helyre vagy vessem le a gátlásaimat?

17/L

2010. jún. 23. 14:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a biztatást:)
2010. jún. 23. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:

félhomályban próbáld először

nyilván nem vagy csúnya szerinte, ha veled jár

2010. jún. 23. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak Te látod magad csúnyának. Ez így szokott lenni, amelyik lány azt mondja magáról, hogy csúnya, az inkább nagyon szép férfi szemmel. Ha a barátod azt mondja, hogy gyönyörű vagy, akkor higgy neki.
2010. jún. 23. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!