Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mit szólnátok, ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy az exetek, akikkel évekig voltatok együtt, átjár hármasozni az unokatestvéretekhez?

Figyelt kérdés
És az ötlet az uncsitesótól, illetve annak párjától származna?
2018. szept. 28. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én speciel sokkot kapnék (kiskorú unokatesóm van), de általánosan belegondolva... miért lenne bármi közöm hozzá, hogy az exem ill. az unokatesóm kivel él szexuális életet?
2018. szept. 28. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem olyan családban élek, ahol a sógornőm az unokatesóm is lenne egyszerre, de nem érdekelne, az ő dolguk.
2018. szept. 28. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Én annyira nem tudnám lazán kezelni, oké, hogy ex és tulajdonképpen már semmi közöm hozzá, de azért engem zavarna, hogy visszajár a családba kúrni. Egyrészt a családom oldaláról ezt a fajta árulást vagy nem is tudom, tiszteletlenséget az én esetleg fennálló érzelmeimmel szemben, másrészt meg az exem oldaláról a pofátlanságot nem tudnám jó szemmel nézni. Meg eszembe jutna, hogy vajon akkor is ment már ez a gangbang, amikor én még képben voltam, csak akkor jobban titkolták?

Persze, nem szólnék be, de magamat ismerve egészen biztosan hűvösebb és távolságtartóbb lennék az uncsitesómmal szemben.

2018. szept. 28. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Jol leirtad. Nem arrol van szo, hogy mit csinal, hanem hogy kivel. Ha a csaladodbol valakit vagy a legjobb baratodat huzogatja, azert ahhoz mar van kozod, hiszen hozzad kozelallo emberekkel teszi... ovon aluli.

2018. szept. 28. 13:34
 15/18 A kérdező kommentje:

Ezt én is így látom :)

Azért elég érdekes, hogy egyesek így kezelik, hogy utána járhatna az ex az anyjához is vagy a nővéréhez, az se zavarná :D

2018. szept. 28. 13:44
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Nincs nővérem, öcsém van, na, ha hozzá járna, az már furcsa lenne. :-D
2018. szept. 28. 13:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Különben meg láttam olyan esetet ismerősi körben, hogy egy pasi először a fiatalabb lánytesóval volt együtt, aztán összejött mással, családon kívülről, aztán később meg visszatért a korábbi családhoz és most az idősebb lánytesóval van. Hogy ezt hogyan intézték el egymás közt, azt nem tudom, de egy unokatesó mondjuk már távolabbi rokon. Én a legtöbb unokatesómmal nem is tartom a kapcsolatot.
2018. szept. 28. 13:50
 18/18 anonim ***** válasza:
37%

Lánytesóm nincs, anyám meg férjnél van.

Egyébként is kicsit más, ha velem együtt élővel kavar, és továbbra is kerülgetnem kell a saját otthonomban.

Akivel nem élek együtt, azzal miért ne jöhetne össze?

2018. szept. 28. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!