Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a korkülönbség? 21 éves nő,31 éves férfi?
Miért lenne sok? Van akinek ez az ideális, van aki már nem menne bele, mert sír a szája, hogy neki max 2-3 év plusz írható a pasi "számlájára".
Ha boldog tudsz lenni egy ilyen idős emberrel, nem veszekedtek, simán lehet harmóniába élni.
Nem attól lesz jó egy kapcsolat, mert úr isten max csak 2-3 év van köztük, amit sokan így csinálnak.
Még is a tendencia a kapcsolatok terén kortól függetlenül azt mutatja, hogy senki nem tud megállni a másik mellett hosszú távon. Valaki valamit mindig tesz, amiért tönkre megy a kapcsolat. Legyen szó akár megcsalásról.
Nálunk az volt az elfogadott nézet, hogy a pasi legyen 5 évvel idősebb.
Aztán pasi létemre egy nálamnál 4 évvel idősebb nővel hozott össze a sors.
Mindenki mondta a magáét, hogy ez így nem lesz jó.
Az eltelt 20 év igazolta, hogy jó választás volt. Ennyi idő alatt egyetlen egyszer sem veszekedtünk. Abszolút egyre jár az agyunk mindenben. Mindkettőnknek kiváló a humorérzéke, emiatt sosincs uncsi nap.
Szóval az életkor csak egy fekete-fehér adat az ember életében, semmi egyéb.
Drukkolok nektek.
Ha itt kell kerdezni, es ezaltal akar tudatalatt, tudatosan idegenektol visszcsatolast kerni, akkor meg sok.
Koztunk pontosan ennyi van, es lassan 4 eve vagyunk együtt teljes boldogsagban, de ehhez hozzatartozik az, hogy nekem senkit nem kellett errol kerdezgetnem, hanem tudtam mit akarok, tudtam, hogy eselyem nincs boldog kapcsolatra egy 20-21-22-23 stb eves fiuval, mert en ennel sokkal komolyabbra vagyom. Megvoltak a terveim, amik egy meg epp ferfiva eresben levo fiuval teljesen eselytelenek lettek volna, es eszerint is kerestem part. Es nem idegeneket kerdezgettem rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!