Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy felnőtt férfi cukkol egy nőt, akkor nem tekinti igazán nőnek?
ez a cukkolás végtelenül gyerekes dolog, főleg, hogy már ki is maxolta ("minden találkozáskor cukkol vele").
nem tudnék férfiként tekinteni egy ilyen emberre, nem is lenne vonzó számomra.
De ha ilyen a stílusa, csak akkor folytatná, ha látná, hogy a másik (a kérdező) vevő rá, hiszen ennek pont ez lenne a lényege, az egyik odacsíp, a másik visszavág, szóval kölcsönös a dolog.
Így viszont semmi értelme.
Oviban és általános iskolában ez a tetszést jelentette (hajadat nem húzogatja? :D)
Felnőttként vagy nem tud normálisan közeledni egy nőhöz és az érzéseit sem tudja kifejezni egy kapcsolatban, mert szociálisan/párkapcsolatilag analfabéta vagy nem akar semmit, csak cukkol és ezzel szórakoztatja magát.
Egyik sem egy érett, felnőtt emberre vall.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem csak cukkolásból állnak a beszélgetéseink, sokat beszélgetünk komoly dolgokról és elköszönéskor szokta kezdeni a hülyességet, általában mikor már 2 méterre van tőlem akkor vágja oda. Eleinte reagáltam, de már nem szoktam mert mindig zavarban vagyok és nem érzem természetesnek. Vissza tudnék vágni, mert eléggé felvágták a nyelvem, de félek, hogy megsértem vele. Más férfi, ha cukkol általában olyat szólok vissza, h egyből csend lesz, de vele nem megy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!