Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy felnőtt férfi cukkol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy felnőtt férfi cukkol egy nőt, akkor nem tekinti igazán nőnek?

Figyelt kérdés
Volt egyszer egy elég idétlen megszólalásom, azóta minden találkozáskor cukkol vele. Nem sértően,nem bántóan. Már nagyon idegesít, mert nem tudok rá ütősen válaszolni. Nem tudom eldönteni, hogy azért heccel, mert akar valamit tőlem, vagy azért mert nem tekint rám nőként. Ha hecceltek valakit férfiak, annak van valami mögöttes tartalma?
2018. szept. 26. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Kigúnyol, ennyi. Nem tekint igazán nőnek.
2018. szept. 26. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi köze hozzá, csak talált egy gyenge pontot nálad és ellened fordította. Biztos neki is van ilyen, vedd fel a kesztyűt és vágj vissza. Amúgy lehet mögötte vonzalom is, mert ez visszavezethető az óvodás időszakra: Pistike is úgy adta Esztike tudtára, hogy bejön neki, hogy húzgálta a copfját vagy csúfolta :D
2018. szept. 26. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

ez a cukkolás végtelenül gyerekes dolog, főleg, hogy már ki is maxolta ("minden találkozáskor cukkol vele").

nem tudnék férfiként tekinteni egy ilyen emberre, nem is lenne vonzó számomra.

2018. szept. 26. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen emberfüggő. Mi állandóan cukkoljuk egymást a férjemmel, az első perctől kezdve, ahogy megismerkedtünk, mindkettőnknek ilyen csipkelődő a stílusa.
2018. szept. 26. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

De ha ilyen a stílusa, csak akkor folytatná, ha látná, hogy a másik (a kérdező) vevő rá, hiszen ennek pont ez lenne a lényege, az egyik odacsíp, a másik visszavág, szóval kölcsönös a dolog.

Így viszont semmi értelme.

2018. szept. 26. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha rosszindulatú, akkor nyilván nem tekint nőnek. De előfordulhat, hogy így próbál flörtölni, hogy pimaszkodik.
2018. szept. 26. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
29%

Oviban és általános iskolában ez a tetszést jelentette (hajadat nem húzogatja? :D)

Felnőttként vagy nem tud normálisan közeledni egy nőhöz és az érzéseit sem tudja kifejezni egy kapcsolatban, mert szociálisan/párkapcsolatilag analfabéta vagy nem akar semmit, csak cukkol és ezzel szórakoztatja magát.

Egyik sem egy érett, felnőtt emberre vall.

2018. szept. 26. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy elolvasott egy PUA baromság könyvet, amiben azt írták, hogy a nők imádják, ha pimaszkodnak velük.
2018. szept. 26. 19:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem csak cukkolásból állnak a beszélgetéseink, sokat beszélgetünk komoly dolgokról és elköszönéskor szokta kezdeni a hülyességet, általában mikor már 2 méterre van tőlem akkor vágja oda. Eleinte reagáltam, de már nem szoktam mert mindig zavarban vagyok és nem érzem természetesnek. Vissza tudnék vágni, mert eléggé felvágták a nyelvem, de félek, hogy megsértem vele. Más férfi, ha cukkol általában olyat szólok vissza, h egyből csend lesz, de vele nem megy úgy.

2018. szept. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!