Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kapcsolatban élőktől kérdezem, hogy próbáltatok-e már párcserés együttlétet és ha igen mik a tapasztalatok?
Nem. A páromra se tudnék nézni azután, hogy más nővel volt ráadásul előttem és magamra se. Hiába mennék bele az elején később tuti megbánnám. DE ha olyan kapcsolatba lennék amivel nem tervezek hosszú távra akkor esetleg bele mennék.
Amúgy egy kis történet amivel igazolom, hogy honnan tudom a bűntudatot. Egyszer az egyik ismerősömmel beszélgettünk, hogy benne lenne e a 3asban. Mindenki az első napokban lazán benne volt, majd néhány nap elteltével a párom megkérdezze, hogy biztos akarom e. Mondtam, hogyha belegondolok, hogy más csajjal látom magam előtt hiába, hogy megbeszéltük magamat érezném szarul. Ő is hasonlóan érzett. Szégyelte volna magát ha előttem más csajjal csinálja. Ezért megbeszéltük, hogy visszamondjuk.
Ezután néhány napig a párom zárkózott lett. Nem tudtam, hogy mi a baja, de láttam hogy nagyon bántja valami. Majd este könnyezve elmondta, hogy rosszul érzi magát, mert egy talán GONDOLNI MERT erre. :(
Azóta soha többet ilyen vagy hasonló ötlet.
"És miután megb-szta más a párotokat, pl a barátnőd, más farkát szopta, és más élvezett rá vagy épp belé, te azok után hogy tudsz ránézni ugyan olyan szerelemmel mint eddig?"
Én legalább tudok róla...
De te soha nem lehetsz biztos abban, hogy ki után nyalod ki a párod! És nekem ne gyere azzal, hogy ez így hülyeség, a te párod aztán maga a szentség, mert még a papokban sem lehet megbízni ráadásul mindig a párod az utolsó, aki megtudja hogy megcsalták! (ha nem hiszed, olvass itt utána, hogy minden második kérdés a félrekefélésről és annak megítéléséről szól!)
Elég szomorú kapcsolatod lehet, ha ennyire nem tudsz bízni a párodban. Plusz nem ismerheted valami jól.
Ráadásul külön élve még csak-csak, de ha együtt laktok, akkor érdekes megoldani titokban :DDD
15:"Elég szomorú kapcsolatod lehet, ha ennyire nem tudsz bízni a párodban."
Maximálisan megbízunk egymásban. ezért tudunk együtt csoportos szexben részt venni...
"...ha együtt laktok, akkor érdekes megoldani titokban :DDD" - Erre azért ne vegyél mérget...
Gyakrabban ugranak más ágyába a nős férfiak és a férjezett asszonyok mint ahogy te azt gondolnád... (tisztelet a kevés kivételnek)
Ne haragudj, de ez, hogy "De te soha nem lehetsz biztos abban, hogy ki után nyalod ki a párod!".... Nem lehetsz biztos abban amit mond = nem bízhatsz benne.
Igen, nekem is van távolabbi ismerősöm, ahol félrekr valamelyik fél a házaspárból, de ott a másik mindig tudja, vagy sejti és nem akar többet tudni róla. Teljesen eltitkolni nem nagyon lehet, vagy ahhoz nagyon távolságtartóan kell viselkedni egymással alapból.
#14 Nem kötekedni szeretnék, csak érdekelne, hogy te akkor csak azért mentél ebbe bele, mert úgy voltál vele, hogy téged úgyis megcsalnak, ezért már minden mindegy alapon legalább tudni szeretnél róla? Szóval lemondtál arról, hogy tud valaki annyira szeretni, tisztelni téged, hogy nem hazudna neked a szemedbe, és csalna meg. Akkor afféle kiábrándultság, csalódottság vezérelt? Nekem legalábbis így jön le az általad leírtakból.
És még valami érdekelne, azt írtad, hogy soha nem lehet biztos senki, hogy mikor csalják meg. Te biztos lehetsz vajon abban, hogy téged nem fog elhagyni, lecserélni valakire a párod, akit megismer melletted ebben a nyitott kapcsolatos életmódban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!