Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nem ír vissza valaki, letilt, nem beszél veled, miért nem fogjátok fel, hogy nem kelletek a lánynak?
Egyszer beszéltem vele személyesen, részegen mindketten, majd írogatott Facebookon. De alapból nagyon rossz megérzésem volt, meg nekem olyan nem kell, aki egyszer megdug, majd kidob és a hátam mögött lek.rváz. (az egyik barátnőjével ez volt).
Mivel egy településen lakunk, elkerülhetetlen, hogy néha összefussunk, elmenjünk egymás mellett kocsival, de ennyi.
Ő nem fogja fel, állandóan zaklat, hogy nem-e gondoltam meg magam, mikor előző nap a barátnőjével sétálgatott. Nekem ez megalázó, meg ezerszer elmondtam neki, hogy kopjon le rólam.
Neki nem sikerült...
Azt meg nem tudom kivitelezni, hogy sosem találkozzunk. Kikerülöm autóval, már úgy veszi, hogy bámultam és érdeklem.
Bolond.
Azért mert egy gyenge, önbizalomhiányos, önző szar alak.
Ne foglalkozz vele. Ha zaklat jelentsd fel a rendőrségen!
Közben ott a barátnője, akinek kamuzik össze-vissza.
Meg amikor nyaral vagy nincs kéznél, akkor jó lenne valaki, akivel dughat...
Szánalmas gyökér idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!