Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te ezek miatt megharagudnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te ezek miatt megharagudnál a párodra?

Figyelt kérdés

Barátom haverjainál látom, hogy pl az egyik, hiába van egy 2 éves párkapcsolata a barátnője mellett mindig lesznek új nő ismerősei nem is akármennyi az én képeimet is “hűházni” szokta ami nem sokat jelent, viszont én ilyesmi miatt biztosan megharagudnék a páromra és rosszul esne.

Valamint ha valamilyen nőt bekövet, lájkol, bejelöl, esetleg még pár “baráti” kedves szót is vált vele a közösségi oldalakon avagy egy bárhol összefutás során.

Lehet zavaros amit írtam és gyerekes a felfogásom.

Te megharagudnál / rosszul esne ha a barátod lányokat jelölne, lájkolna, beszélne velük valahol, követné őket a közösségi oldalon? Szólnál neki hogy ez neked rosszul esik és hagyjon fel ezzel?

Köszi a válaszokat! 😊

21N

2018. szept. 23. 21:52
 1/3 anonim válasza:
51%

27F vagyok.

Akarhonnan nezem, engem zavarna. Ha az adott esetben en lennek a lany azert, ha ezt az en baratnom csinalna mas ferfiakkal, az is zavarna. Persze nem vagyunk egyformak es nyilvan az ilyen fiu/ferfi meg csajozni akar, ami abszolut ertheto. Nem mindenki akar leragadni egy kapcsolatnal.

2018. szept. 23. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Nem vagyok féltékeny típus.
2018. szept. 23. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, nem zavarna, alapból nem nézegetem, hogy mit csinál a neten és pláne nem kattogok ilyne jelentéktelen baromságokon, elmúltam már 16..
2018. szept. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!