Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ezek miatt megharagudnál a párodra?
Barátom haverjainál látom, hogy pl az egyik, hiába van egy 2 éves párkapcsolata a barátnője mellett mindig lesznek új nő ismerősei nem is akármennyi az én képeimet is “hűházni” szokta ami nem sokat jelent, viszont én ilyesmi miatt biztosan megharagudnék a páromra és rosszul esne.
Valamint ha valamilyen nőt bekövet, lájkol, bejelöl, esetleg még pár “baráti” kedves szót is vált vele a közösségi oldalakon avagy egy bárhol összefutás során.
Lehet zavaros amit írtam és gyerekes a felfogásom.
Te megharagudnál / rosszul esne ha a barátod lányokat jelölne, lájkolna, beszélne velük valahol, követné őket a közösségi oldalon? Szólnál neki hogy ez neked rosszul esik és hagyjon fel ezzel?
Köszi a válaszokat! 😊
21N
27F vagyok.
Akarhonnan nezem, engem zavarna. Ha az adott esetben en lennek a lany azert, ha ezt az en baratnom csinalna mas ferfiakkal, az is zavarna. Persze nem vagyunk egyformak es nyilvan az ilyen fiu/ferfi meg csajozni akar, ami abszolut ertheto. Nem mindenki akar leragadni egy kapcsolatnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!