Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1-től 10-ig besorolás nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1-től 10-ig besorolás nálatok hogy működik?

Figyelt kérdés

Én a következőképpen értelmezem (nőkre alkalmazva, kizárólag külső tulajdonságokra):

1: a lehető legvisszataszítóbb nő (pl. 150 kilós, fogatlan cigányasszony)

2: borzasztóan csúnya nő, de akinél azért van még csúnyább is

3: olyan nő, aki határozottan nem tetszik

4: olyan nő, aki inkább nem tetszik, mint semleges, de nagyon baj nincs vele, egyszerűen nem jön be

5: olyan nő, aki teljesen semleges, nem is tetszik, de nem is taszít

6: olyan nő, aki inkább tetszik, mint semleges

7: olyan nő, aki határozottan vonzó, de a vonzó nők között nem kiemelkedő

8: olyan nő, aki eszméletlenül vonzó, de még nem haladja meg a hétköznapokban látható nagyon jó nők szintjét

9: annyira vonzó nő, akihez hasonlót ritkán látni, már alig-alig lehet szebbet találni nála

10: külsőre teljesen kifogástalan, tökéletes nő, akinél jobbat nem lehet elképzelni

1–10 között nincs középső érték, szóval a fenti skála szerint a vonzó nők (férfiak) besorolására több érték áll rendelkezésre.

Nálam a hétköznapilag látható legtöbb jó nő a 7-es vagy 8-as kategória, a legtöbb csúnya nő 3-as. Ehhez képest kérdéseknél rendszeresen látom, hogy rendben levő nőkre 1-es értékeléseket dobálnak egyesek, ill. csinos, de azért nem világszám csajokra szórják a 9-eket, 10-eket.

Nálatok hogy megy ez, mennyire részletesen értékelitek a csajokat?

2018. szept. 21. 05:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Nálam úgy, hogy 12 éves koromban kinőttem abból, hogy pontozgassam a csajokat.
2018. szept. 21. 05:48
 2/13 anonim ***** válasza:
27%

Én a nők restrészeit, vonásait, stílusukat értékelem. Ezeket pontozom, majd a pontértékekből jön ki egy %, ami alapján eldöntöm, ki mennyire jó nő.

Pl egy egyszerűsített példa.

XY arca 8 melle 7 feneke 9 haja 8 lába 8.

Ő 80 %-os nő külsőre. Mondhatnám 10-ből 8-as.

2018. szept. 21. 05:51
 3/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
75%
Maximum szemléltetésképpen szoktam "pontozni", hogy nagyjából képben legyen az illető, adott helyzetben milyen nőt képzeljen el. Magam részéről annyit, hogy vagy tetszik egy nő, vagy nem. Nincs köztes állapot. Nincs kicsit csúnya, közepesen csúnya, nagyon csúnya, kicsit szép, közepesen szép, nagyon szép stb.
2018. szept. 21. 06:14
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Jesszuuus...

Na én ebbe inkább nem szólok semmit.

Egy nő.

2018. szept. 21. 06:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálam sehogy
2018. szept. 21. 07:26
 6/13 anonim ***** válasza:
42%
Én az első 4-et kihagynám, azok nem érdekelnek, 5-6 átlagos, 7-es az átlag felső szintje, majdnem szép. 8-10 szép. Te 6-7-től veszed a szépet, de akkor hol vannak az átlagosak? Csak 4-5. A legtöbb ember inkább átlagos, annak nagyobb skálát kéne hagyni. (Gauss-görbe) Na, 9-es nagyon szép, majdnem "tökéletes". Engem pl. mindig 9-esnek mondtak (ffi), mégis lehet ilyet látni, 50-100-ból 1-et, szóval nem ritka. 10-es a "tökéletes", aki feltűnően szép, szimmetrikus arca van. Olyasmi, mint a fiatal Sharon Stone. Ez minden néhány századik ember, azért ilyet is lehet látni, de ritka. Ezen belül is lehetnek még jobbak esetleg, de az nagyon ritka.
2018. szept. 21. 07:36
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Számomra bejön, vagy nem. A pontozást meghagyom az unatkozóknak.
2018. szept. 21. 07:39
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy. Az ember jó esetben elhagyja ezt a butaságot.
2018. szept. 21. 09:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Már bocs utolsó, ki a buta, aki idejön hőzöngni meg fölényeskedni és az érett gondolkodásával dicsekedni, vagy aki felfogja, hogy naponta van 20 ilyen témájú kérdés a gyakorin, ahol rendszeresen elbeszélnek egymás mellett az emberek, tehát releváns a téma?

(Elárulom amúgy, aki azzal dicsekszik, hogy milyen érett, az egyáltalán nem érett, az egy óvodás. Az értelmes válaszokat köszi!)

2018. szept. 21. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:
No komment😂
2018. szept. 21. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!