Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a két srác közül melyiket választanátok?
Tipikus 21.századi nő. Megadatott a lehetőség hogy válogassatok
De nem vagy szerelmes egyikbe sem különben nem kérdeznél ilyent. Gondolod hogy beleugrasz egy kapcsolatba és behazudod önmagadnak hogy szereted igaz?
Az a baj te egyvalakit szeretsz igazán méghozzá önmagad. Ilyen egóval pedig egy Isten sem tud versenyezni mivel bármit is tesznek neked előbb utóbb kevesek lesznek...
Egyrészt nem a 21. századi nők sajátossága a válogatás, régen sokkal anyagiasabbak voltak az emberek, csak vagyonos férfiakhoz akarták adni a lányukat.
Másrészt él kb 3-4 milliárd ellenkező nemű ember, akkor mi a francnak kéne megalkudni olyan mellett, akiért nem vagy oda?
Már a kérdés is azt sugallja hogy a kérdező nem szerelmes de manapság ciki egyedül lenni meg ciki 16 évesen szűznek lenni meg ha a barátnőmnek van akkor nekem is legyen stb. Ezért gyors beújítanak egy pasit..érzelem meg felesleges előbb szerezzük meg aztán vagy megszeretjük vagy nem. Legalább sírhatok a barátnőknek hogy nem vagyok boldog...
Én régivágású vagyok. Akkor kezdek kapcsolatba ha szeretem az illetőt .
Ha szeretem akkor mindegy milyen magas hány kiló milyen telefonja van milyen ruhát hord stb mert szeretem őt. Minden más egy hamis világképre utal ugyanúgy ahogy a kérdező szemlélete is.
Gyerekek agyban 28 éves korukig de már javában felnőttek 15 évesen...
Ez....ez a 21.század
11 es voltam
De miről beszéltek, tényleg nem értitek?
Ez a kérdés egy feltevés. Több, mint valószínű, hogy a kérdező arra volt kíváncsi, hogy a magasabb vagy az alacsonyabb férfi kell...
De ezt már valaki le is írta előttem, könyörgöm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!