Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tömegközlekedési eszközön ismerkednél?
Vol pár helyzet az életemben, amikor egy-egy nő erősen nézett, szemezett velem /vagy csak erősen bámult/ vonaton, de én sosem mertem közeledni feléjük (pl.: szimpla beszélgetésre gondolok). Utólag sokszor bántam, hogy legalább megpróbálhattam volna, de mindig úgy érzem, hogy értelmetlen, mert ezen találkozások csak véletlenszerűek, egyszeriek.
Másnak mi atapasztalata: érdemes vagy felesleges beszélgetésbe elegyedni? Lenne értelme?
Simán.
Volt, hogy 1 óra múlva már szeretünk a nőnél.
Simon lehetett suliból haza utazó lányokkal is ismerkedni.
Barátomnak annyira sikeres volt baba is lett belőle.
Olyanon érdemes, ahol a menetidő hosszú. Vonat, hajó, repülő, esetleg túracsoportos busz.
A "négyeshatoson" vagy a metrón baromságnak tartom.
"Olyanon érdemes, ahol a menetidő hosszú. Vonat, hajó, repülő..."
Na meg a 20E busz a Hősök tere környéki dugóban.
még tavaj amikor koncertre mente egy barátnőmmel a 2es villamoson megakadt a szemem egy srácon ő mosolygott én vissza rá, de nem adtam neki túl nagy jelentőséget. bámultunk ki az ablakból barátnőmmel és örűltünk, hogy nincs tumultus közben még volt pár egymásra mosolygás a sráccal aki néhany megálló után egyre közelebb vándorolt oda ahol mi álltunk. beszélgetésbe elegyedtünk és facebookon is bejelöltük egymást.
a story lényege hogy ha veszed a bátorságot és közelebb mész egy szimpatikus lányhoz sose tudhatod mi lesz a vége, csak legyen egy kis önbizalmad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!