Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik igy velem?
Feltételezem, hogy azt várta, hogy vedd a lapot és előbb-utóbb kezdeményezz nála.
Mivel nem léptél felé, részéről lezárta a dolgot.
Meg az is lehet, hogy azóta már van kapcsolata.
Én mondjuk nem flörtölgetnék egy olyan férfival, aki nem tetszik, és akinek nem fogadnám szívesen a közeledését. De ha egy reális idő alatt nem lép ennél tovább, semerre nem halad a dolog, akkor ez számomra azt jelenti, hogy igazából nem érdeklem, csak szórakozik.
Ezek után nyilván nem fogok tovább szemezni és flörtölni vele, hanem továbblépek.
Szerintem 3 oka lehet. Az egyik opció, hogy megunta a töketlenkedést, h nem lépsz és lezárta a dolgot.
A második eset az, hogy nem adtál egyértelmű jelet, hogy kölcsönös és úgy gondolta egyoldalú a dolog, ezért visszavett. A harmadik, hogy nem független és meghúzta a határt a lelkiismerete miatt.
Figyelj, benne van a pakliban ez is:)
Én esetemben volt már erre is példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!