Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a rossz ebben a helyzetben?
#1 Nem tudom ezen mi tűnik olyan varázslatosnak hogy azt állítod kamu.
És nem forgattam ki a történetet, pont az a rész érdekel a legkevésbé az egészben hogy együtt vannak. (Plot twist: azért lett vége az exemmel a kapcsolatnak mert megcsaltam). Ahogy írtam, azért nem jöttünk össze újra mert ÉN megismertem valakit, akivel azóta is együtt vagyok. De azért örülök hogy megértette mindenki miről beszélek, ja nem..
Te se fogtad fel amit én írtam, ne hisztizz. Nem tudjuk megmondani ki a rossz a helyzetben ha nem ismerjük mindkét fél részéről a történetet. Nyilván úgy van leírva hogy te aztán abszolút nem vagy féltékény csak a szemét barátnőd hanyagol, elég egyértelműen csak azt vártad hogy itt megerősítenek hogy a másik csaj a rossz.
Pesze, nem érdekel hogy együtt vannak, de a kérdés alatt is leírtad hogy mikor összeveszetek a fejéhez vágtad hogy alattomosan összejött az exeddel. Ha nem zavarna nem tetted volna szóvá vita alatt. De akkor hogy megnyugodj, szerintem a másik csajnak volt igaza.
Alattomos alatt azt értettem hogy legjobb barátnők vagyunk, a legjelentéktelenebb dolgokat is megosztjuk egymással de ő basz.tt szólni hogy az exemet szopja. 🤪
De látom hiába magyaráz nektek az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!