Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe sokáig szerelmes voltam. Nagyon sokáig. Még a barátként is mellette voltam, hátha észrevesz. Sokat változtam előnyömre, a lány viszont inkább hátrányára. Érdemes egyáltalán foglalkozni vele?
12 Te ebbe a nőbe nyakig, no meg a fejed búbjáig bele vagy zuhanva.
Sírás és kesergés lesz a vége..
Ha tudod dugd meg. Ha nem teszed, akkor mindig ezen fogsz agyalni, hogy kihagytad...
Ha meg ismét beleszeretsz, akkor mi van? Sérülni fogsz? Lehet, benne van a pakliban. Meg az is, hogy lesz egy jó kapcsolatotok, mert észreveszi a belső értékeidet is. Bármi lehet, előre senki nem tudja.
Az élet már csak ilyen. A lehetőségekkel élni kell, különben mindig ott marad az emberben a "mi lett volna, ha...". Ez szerintem sokkal rosszabb. Rosszabb kimaradni mindenből, mondván, hogy mi lesz ha sérülök, ez nem élet.
Állítólag a halálos ágyán senki sem azt bánja meg, amiket megtett (és esetleg rosszul sültek el), hanem azokat a dolgokat, amiket kihagyott, amiket nem mert megtenni.
Te döntesz. Te döntöd el, hogy egy izgalmas életet választasz vagy egy biztonságosat.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!