Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi bal, vagy jobb oldalán megy a ribanc?
az már régen rossz ha valait arról állapítasz meg, hogy melyik oldalon megy... Sőt, akkor a barátnőm délelőtt a barátnőm, délután meg a ribancom volt ha jól emlékszem, jó tudni, kösz! változnak az idők, vannak dogok, amik tényleg menthetetlenül elavulnak, jól is van ez így.
2010. jún. 22. 14:53
ez mekkora baromság xD én jobb kezes vagyok szóval mindent a jobb kezemmel csinálok ezért is megyek én a bal oldalon mert valahogy jobban kézreál. Nem vagyok ribanc csak a jobb kezem használom jobban és ezért ezt a kezem használom a kézfogásra.
2010. jún. 22. 15:13
hm, én is úgy tudom, hogy van egy ilyen "szabály", hogy kutya, k.va bal oldalt ! A kutyát valóban bal oldalt kell vezetni azt biztosan tudom , mármint a kiképzett kutyákat vizsgákon, kiképzésen stb, a ribik meg ott mennek ahol akarnak , őket nem kell képezni :)
Én a páromnak mindig a jobb kezét fogom, de szerintem ezt ki hogy szokja/ta meg !
26/L
2010. jún. 22. 15:20
Ezt már én is hallottam,de mindig oda állok, ahol éppen kényelmesebb.:O Viszont nem érzem magam ribancnak ha a jobb oldalon állok :D
2010. jún. 22. 15:41
2010. jún. 22. 15:41
Az én ribancom előttem megy kb egy méterrel hogy láthassam a jó kis seggét és arra verhessem menet közben.
2010. jún. 22. 16:06
Jézusom, ekkora állatságot... és ha én jobb kézzel szeretem fogni az emberkék kezét, akkor automatikusan ribanc vagyok? Nemár...:D
2011. okt. 29. 21:05
K.va, kutya bal oldal.
Jobb kezesek!
A barátod nem jobb kezes, h neki is az legyen a "kényelmes"?
Mellesleg ez olyan, mintha te vezetnéd a pasidat!
Elavult(?), akkor lehet a nő előtt bemenni az ajtón, bevásárlásnál, munkahelyen nyugodtan cipekedhetnek a nők, még a kabátomat is lesegítheti, fizethet első randin...stb. Lehet felháborodni, de szerintem az illem nem szabad, hogy elavuljon.
2012. szept. 30. 15:07
Remélem házasság előtt nem szexeltél, mert azt a ribancok szokták csinálni.
2012. okt. 1. 20:32
Lehet novemberben karácsonyfát állítani, asztalnál fingani, a nő előtt belépni a liftbe vagy otrombán előre engedni amikor beléptek a csehóba. És lehet a nő jobbján is menni ha őt ez nem zavarja, csak majd ne lepődj meg ha a szex után nem azt mondja hogy "szeretlek", hanem hogy 20.000.
2022. júl. 2. 06:34
Kapcsolódó kérdések: