Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy 24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy 24 éves pasi, de a szüleimen keresztül ismertem meg úgy hogy nem úgy áll hozzám! Én 15 éves vagyok lehet hogy ez is zavarja?

Figyelt kérdés
Már több hónapja ismerem és majdnem minden nap találkozom vele és jókat szoktunk beszélgetni, de több semmi. Nekem már kb egy hónapja nagyon tetszik, és ilyen érzésem még soha nem volt lehet hoyg szerelmes vagyok belé? Mindig amikor csak tehetem rá gondolok. Próbáltam már elfelejteni mert azt gondoltam ebből nem lehet semmi, de nem tudtam, mert annál jobban rá gondoltam.
2008. nov. 3. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimpatikusnak találod,nem hinném,hogy ennyitől beleszeretnél valakibe. Idős hozzád képest szerintem.
2008. nov. 3. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy szerelmes vagy, az is lehet, hogy fellángolás. De nem a korkülönbség a baj, hanem, hogy 15 vagy. 9 év nem olyan vészes szerintem felnőtt, érett embereknél. Ebben az esetben szerintem nem sok esélyed van, igen, ha normális a pasi, akkor zavarja, nem a 9 év, hanem a 15 éved.
2008. nov. 4. 08:52
 3/4 alice_L ***** válasza:

Lehet hogy csak torvénytisztelo ember, esetleg az apukad nem elég nyapic testalkatu.

Barmennyire is koraérett vagy, nem a 9 év korkulonbség a bibi, hanem hogy messze nem vagy 18, o pedig mar régen elmult annyi.

2008. nov. 4. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Legyünk reálisak: tizenöt éves vagy (gyanítom 14ről kerekítesz), ő 25. Ő minden nap szexet akar, szórakozóhelyekre járni, dolgozni; te barbizni meg a barátnőiddel olvasni a százszorszépet.

Működne? Nem. Érdekek és vágyak ütközése áll itt fent.

2008. nov. 4. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!