Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy azok a férfiak, akiknek a kis mellű nők tetszenek, tulajdonképpen látens homoszexuálisok?
Ja, vszinuleg van egy bizonyos latens homoszexualis reteg, de szerintem ez nem a mellmerettel fugg ossze. Van egyebkent egy meleg ismerosom, aki meg a nagy mellekert rajong a szo szoros ertelmeben. Imadna fogdosni, puszilgatni, de ugye a palijanak nincs....
Az meg a masik dolog, hogy szerintem van boven olyan nagymellu no is, akinek a pasijarol kiderul, hogy „latens homoszexualis“, vagy azza is valik es dobja egy pasiert...
Bu.....zi lennék?
Nem is tudtam. :)
Pont annyira igaz, hogy azok a nők, akiknek kis, vagy közepes farkú palijuk van, látens leszbikusok :)
A csajomnak olyan picike mint egy serdülőnek 7. osztályban. Nagyon tetszik. Ettől még nem vagyok pedofil vagy bu--z--zi.
Kiskorúval elképzelni sen tudnám a szexet, de még egy 18 évessel sem, a pasikkal meg undorít.
Igen... meg az is népszerű nézet a szex rovatba, hogy az análért élő-haló vagy csak kedvelő férfiak szintén látens melegek.
De inkább csak az van hogy szurka-piszka megy egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!