Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az utcán megszólítok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az utcán megszólítok egy lányt/nőt - udvariasan - ismerkedési céllal, az szexuális zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés

2018. szept. 5. 09:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%

10es. Kivétel erősìti a szabályt. Volt egy lány szórakozóhelyen fel akartam szedni de minimum egy kalandot.

Haverom nagy dumás...2-3 óra fűzés után megfektette. Neki is eleinte ment a nem nem nem ....türelem szexet termet.

2. Randiztam egy lánnyal,2 hét mulva egy volt osztály társa felszedte ...egy hét múlva a lány az agyamban vigasztalódott...kitartás bejött.

2018. szept. 5. 11:15
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
De csak mert 2 naiv csajnál bejött, még nem fog mindenkinél bejönni, a legtöbben nem kéretés miatt mondanak nemet.
2018. szept. 5. 11:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Utcán meg pláne nem fogja kéretni magát az ember. Lehet, hogy dizsikében van rá idő, hogy a cunci játssza az eszét, de utcán, ahol azért vagy, mert mész valahova, nem fogsz ilyet játszani.
2018. szept. 5. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:
4%
Mint ìrtam, lehet a kivételek erősìtik a szabályt...
2018. szept. 5. 11:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont azok a kivételek, akik kéretik magukat és ezzel szórakoznak. Szóval még mindig nemet jelent a nem. Volt már olyan, hogy rohantam a legközelebbi WC-re, olyankor se lát se hall üzemmódban vagyok például.
2018. szept. 5. 11:29
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

Nem, a körülmények számítanak.

Persze választhatod, hogy nem érted meg.

2018. szept. 5. 11:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én férjnél vagyok, és sosem vettem zaklatásnak vagy tolakodásnak, amikor udvarisan próbáltak velem ismerkedni.

Zaklatásnak az minősül, ha nem ért az illető a nemből, és gusztustalan módon nyomul, annak ellenére, ha már világossá tettem, hogy nem kívánok vele társalogni/érintkezni.

2018. szept. 5. 12:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit mondasz neki.
2018. szept. 5. 12:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért számítana annak? Halál komolyan érdekelne.

N

2018. szept. 5. 12:42
 20/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha ronda vagy igen, akkor ne próbálkozz, mert jobb esetben csak megaláznak, rosszabb esetben meg is fenyegetnek, megveretnek, vagy feljelentenek zaklatásért. Sok csajnak már az is zaklatás, ha ránéznek véletlenül (nem bambulják).
2018. szept. 5. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!