Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán megszólítok egy lányt/nőt - udvariasan - ismerkedési céllal, az szexuális zaklatásnak számít?
10es. Kivétel erősìti a szabályt. Volt egy lány szórakozóhelyen fel akartam szedni de minimum egy kalandot.
Haverom nagy dumás...2-3 óra fűzés után megfektette. Neki is eleinte ment a nem nem nem ....türelem szexet termet.
2. Randiztam egy lánnyal,2 hét mulva egy volt osztály társa felszedte ...egy hét múlva a lány az agyamban vigasztalódott...kitartás bejött.
Nem, a körülmények számítanak.
Persze választhatod, hogy nem érted meg.
Én férjnél vagyok, és sosem vettem zaklatásnak vagy tolakodásnak, amikor udvarisan próbáltak velem ismerkedni.
Zaklatásnak az minősül, ha nem ért az illető a nemből, és gusztustalan módon nyomul, annak ellenére, ha már világossá tettem, hogy nem kívánok vele társalogni/érintkezni.
Miért számítana annak? Halál komolyan érdekelne.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!