Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is van olyan ismerőse,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van olyan ismerőse, akinek konkrétan mindegy, hogy ki, csak lány legyen, akit megdughasson?

Figyelt kérdés

Egy ilyen srác kezdett ki velem, én elküldtem, erre nekiállt zaklatni és tönkretette az egész nyaramat...

Általában nem mondanak neki nemet, de a létező összes lánnyal kikezdett, talán a nagyon kövérekkel, vagy sokkal idősebbekkkel nem. Nem számít neki, hogy szép legyen, vagy vékony, semmi. Lyuk legyen a két lába között.

Pont ezért kértem ki magamnak, mert se nem csúnya, se nem kövér nem vagyok...

Ja és van pár lányt akit felszed barátnőjének, de aztán léptem nyomon csalja és becsapja.

Engem nem érdekel mit csinál, de ha valaki azt mondja neki, hogy nem, akkor hagyja békén.

2018. szept. 4. 00:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel nyugodtan.
2018. szept. 4. 00:49
 12/29 A kérdező kommentje:

Nem attól vagyok csúnya, hogy nem küldözgetek magamról meztelen képeket, meg fekszek le ilyenekkel, hogy utána a haverjainak mutogassa, meg dicsekedjen.

Letiltottam ahonnan lehetett, alig jártam el otthonról erre, volt, hogy napi többször erre kószalt, volt, hogy kutyát sétáltattam és kifigyelt, messziről videozott... De a legrosszabb a pletyka volt, hogy lejáratni akart.

2018. szept. 4. 00:58
 13/29 anonim ***** válasza:
69%

Tessék, ott a videó.

Olvass utána és JELENTSD FEL!

Ha magától nem áll le, alkalmazd ezt.

Ha nem teszed, akkor meg kamu a kérdésed vagy nem tudom...

2018. szept. 4. 01:05
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem kamu, lesz.rtam,nem foglalkoztam vele, de egyre rosszabb lett a helyzet.

Azt fogom, bár szombat óta nincs nyoma... Akkor sündörgött utoljára erre

2018. szept. 4. 01:08
 15/29 anonim ***** válasza:
Kezdődött a suli. xD a kis csíra...
2018. szept. 4. 01:10
 16/29 anonim ***** válasza:
A videó miatt fel lehet jelenteni, személyi jogsertes es becsulet sertes miatt! :)
2018. szept. 4. 01:30
 17/29 anonim ***** válasza:
17%

Sajnos Kérdező, van, akinek ez jutott. Itt rendszeresen azért pampognak pl. a nők, hogy miért a gép előtt siránkoznak a pasasok, próbálkozzanak, keressenek, és adják lejjebb az igényeiket.

Nos, ennek az egyenes következménye a "bárki lehet, csak lyuk legyen". Most meg akkor ez a baj?

2018. szept. 4. 01:32
 18/29 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy, nem érted a lényeget
2018. szept. 4. 01:42
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha lenne ilyen ismerősöm (és azért bírnám is valamennyire), már nem lennék szűz.
2018. szept. 4. 01:45
 20/29 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem maga a kérdező szellemi fogyatékos szintjén áll.

Kamu történet..

2018. szept. 4. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!