Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki az, ha a lány magasabb nálam?
Ezt mostanában sokszor megkérdezik...Nem, nem ciki egyáltalán,ha szeretitek egymást.Nem kell azzal foglalkozni,hogy mások mit gondolonak.
A csókolózás nem függ a magasságtól, alacsony, magas fiúval/lánnyal ugyanúgy kell.
szerintem se ciki. nem kell ezzel foglalkozni. egy ideig lehet h furcsa lesz, de aztan észre se fogod venni..olyan lesz mintha egyforma magassak lennétek...
tapasztalatból irom, mert én 175cm magas vagyok és mindig alacsonyabb pasim volt még eddig...nem foglalkoztam a mérettel...
a barátom és köztem majdnem 10 cm van, őszintén magasról teszek arra hogy ki mit gondól erről. Nem a cm en van a lényeg, hanem hogy szeressétek egymást.:)
minket még nem szólt meg senki, a csókolózással nins baj:D egyetlen hiányom, hogy nem tudok a vállára sőlini séta közben, meg no magassarkú, de ezeket ellehet viselni.
üdv:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!