Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez megbocsátható lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megbocsátható lenne a részetekről a párotoknak?

Figyelt kérdés

Összevesztem a párommal és megkérdeztem, hogy kérjek bocsánatot és ezt írta nekem:

"Ereszkedj térdre és sz-pj le mindent ami egy kicsit is f-sznak tűnik."

2018. szept. 1. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Komolyan nem értem, honnan szedik egyes nők az ilyen utolsó paraszt pasikat... és miért maradnak velük
2018. szept. 1. 22:11
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Értem én, hogy a pasi bunkó volt, tényleg értem... na de nem mindegy, hogy mire jött ez a reakció. Valszeg én vagyok a hülye, de egy ilyen dumából én kapásból arra következtetek, hogy kérdezőnk némi rhibancviselkedést mutatott, és ezért “kell” bocsánatot kérnie... szal van az a szitu, ahol ez a szöveg jogos lehet - természetesen mindig a normális megbeszélést tartom célravezetőnek, dehát nah... vannak ilyen drámafüggő, veszekedést élvező kapcsolatok is, ahol ez a szint. ;)
2018. szept. 1. 22:39
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kreatív. :D Én is hasonlókat szoktam mondani a barátnőmnek.
2018. szept. 1. 22:55
 14/19 anonim válasza:
100%
Én ennél a pontnál dobnám ki, miután rátapostam a f*rkára 😂
2018. szept. 1. 23:14
 15/19 peca1000 ***** válasza:
9%

Gyerünk kislány, láss munkához! :)

Tedd meg neki, és akkor szent a béke! :)

Egyébkènt ez jópofa szöveg volt a pasidtól (mégha kicsit bunkó is), lehet, hogy én is bevetem az asszonynál :)

2018. szept. 1. 23:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegy mi volt a viselkedès ami kivàltotta ez a szöveg nem okè. Ha a ribizli viselkedès, ami a csàvónak nem tetszett, kèt dolgot lehet tenni, elmondja normàlisan mit vàr el, mi nem tetszett, vagy szakit ha neki ez nem fèr bele. Ezzel nem a csajt, hanem magàt minősiti mekkora paraszt, egyúttal, ha a csaj is valami paraszt dolgot tett, le is megy a szintjère. Akkor meg egy szinten vannak, csak gratulàlni lehet a kapcsolathoz.
2018. szept. 2. 07:42
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek az ilyen kretének szoktak kelleni...és velük is maradnak és mindent el is tűrnek...nincs ezen mit csodálkozni...
2018. szept. 2. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez megbocsátható lenne a részetekről a párotoknak?

Ezek után nem lenne a párom.

Tisztelet?? Mond valamit?

2018. szept. 3. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy milyen szövegkörnyezetben íródott,mert írhatta humorból is.. Én is szoktam durva szövegekkel traktálni az embört egy jó szeretkezés után,vagy mikor kívánom... :-) De ő tudja hogy én hogy értem ha vulgárisan fogalmazok.
2018. szept. 28. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!