Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony férfiak, miért gondoljátok, hogy a testmagasság a sikertelenségetek oka?
Ha számít, nőként én nem jönnék össze alacsony pasival, hiába hogy jóképű :D
Szerintem ez határozottan megbénítja az ismerkedést, női szemmel nézve is érzem, hogy igazságtalan, de hát ez van. Aki nálam alacsonyabb, az startból elvágja magát, inkább akkor már egy csúnyább, de magasabb srácot fogok választani.
Barátnőmmel szoktunk beszélgetni erről és elborzadunk vagy röhögünk a sok hülyeségen, amit az ember olvashat gyk-n.
De ami biztosnak tűnik a barátnői alapján (egyetemisták), hogy nem csak a férfiak jó százalékának fontos a test főképpen. Sok nővel szembe az az elvárás, hogy vékony legyen, formás-> ergo a teste a fő. Ugyan ez megy visszafele is a nők egy jelentős részének a fő, hogy magasabb legyen és termetesebb mégha balta arcú is (költői túlzással).
Nem egy barátnője mondta, hogy arcra jó vagyok náluk, de a vékonyságom/termetem miatt nem tudnának vonzódni hozzám. (175cm/65kg).
Ezzől függetlenül szánalmasnak érzem azt, ki a magasságán nyavalyog folyamat, de eltagadhatatlan az is, hogy a nők 50-80% -ának fontos a termet(=magasság/szélesség). Hát nem UFOk a nők, hasonló igényeik vannak, mint nekünk férfiaknak.
De a konklúzió, hogy aki magas és nem bűn ronda azért jobban tud érvényesülni általánosan (persze, aki magas és ropi az ne csodákozzon). Ugyanúgy, mint egy formás testű, de átlagos arcú nő is előnybe van egy szép arcú, de 185 magas, 100 kilós, nagydarab nőhöz képest.
Na mindegy szóval nem ér nyavalyogni te$ók, de azért nem teljesen valótlan az se, hogy a magasságra buknak a nők (egy jelentős hányada).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!