Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsony férfiak, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony férfiak, miért gondoljátok, hogy a testmagasság a sikertelenségetek oka?

Figyelt kérdés
A saját magam példájából kiindulva, semmit sem számít, hogy 190 centisen vagy 170 centisen vagy ronda, ezt ne úgy képzeljétek el, hogy a jelenlegi arcotokkal és alkatotokkal sikeresen lennétek +20 cm miatt. Semmi köze az ismerkedéshez, aki jóképű és izmos, az magasan és alacsonyan is talál magának nőt, aki viszont nem az, ne nagyon reménykedjen ebben testmagasságtól függetlenül.
2018. aug. 31. 16:09
1 2
 11/15 Lazy Lover ***** válasza:
te bolond vagy.... sok ronda de magas pasit látok szép csinos csajjal te elég béna vagy ha magasan nem tudsz be csajozni......
2018. aug. 31. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha számít, nőként én nem jönnék össze alacsony pasival, hiába hogy jóképű :D

Szerintem ez határozottan megbénítja az ismerkedést, női szemmel nézve is érzem, hogy igazságtalan, de hát ez van. Aki nálam alacsonyabb, az startból elvágja magát, inkább akkor már egy csúnyább, de magasabb srácot fogok választani.

2018. aug. 31. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel szoktunk beszélgetni erről és elborzadunk vagy röhögünk a sok hülyeségen, amit az ember olvashat gyk-n.

De ami biztosnak tűnik a barátnői alapján (egyetemisták), hogy nem csak a férfiak jó százalékának fontos a test főképpen. Sok nővel szembe az az elvárás, hogy vékony legyen, formás-> ergo a teste a fő. Ugyan ez megy visszafele is a nők egy jelentős részének a fő, hogy magasabb legyen és termetesebb mégha balta arcú is (költői túlzással).

Nem egy barátnője mondta, hogy arcra jó vagyok náluk, de a vékonyságom/termetem miatt nem tudnának vonzódni hozzám. (175cm/65kg).

Ezzől függetlenül szánalmasnak érzem azt, ki a magasságán nyavalyog folyamat, de eltagadhatatlan az is, hogy a nők 50-80% -ának fontos a termet(=magasság/szélesség). Hát nem UFOk a nők, hasonló igényeik vannak, mint nekünk férfiaknak.

De a konklúzió, hogy aki magas és nem bűn ronda azért jobban tud érvényesülni általánosan (persze, aki magas és ropi az ne csodákozzon). Ugyanúgy, mint egy formás testű, de átlagos arcú nő is előnybe van egy szép arcú, de 185 magas, 100 kilós, nagydarab nőhöz képest.

Na mindegy szóval nem ér nyavalyogni te$ók, de azért nem teljesen valótlan az se, hogy a magasságra buknak a nők (egy jelentős hányada).

2018. aug. 31. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy alacsony férfira előbb másznak rá a nők , a kis ember nagy bottal jár féle mondás miatt. : D
2018. aug. 31. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 hát ez viccnek vót max jó
2018. aug. 31. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!