Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy ferfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy ferfi azt mondja egy nonek, hogy "nem erdemellek meg, keress hozzad jobban illo tarsat"?

Figyelt kérdés
Egyik baratnommel nem akar egyutt lenni az a ferfi, akibe szerelmes. Meg van rolo gyozodve, hogy a ferfi szereti es csak neki akar azzal jot, hogy azt mondja, nem erdemli meg, keressen mast, jobban hozza valot. Szerintem ez csak elharito szoveg, hogy ne bantsa meg. Ti mit gondoltok?
2010. jún. 21. 19:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ti is ugy gondoljatok, hogy egy 50 eves, egyedulallo pasi orulne neki, ha egy 26 eves, okos, csinos baratnoje lenne? Miert utasitana el, ha nem lenne valami ok, amit titkol?
2010. jún. 21. 19:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem akarja őszintén lerázni, hanem inkább menti magát ezzel a szöveggel. Lehet hogy már azon töri a fejét, hogy hogy hagyja ott a barátnőd.
2010. jún. 21. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:
azt, hogy rossz kategóriában van a kérdésed.
2010. jún. 21. 19:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez a szöveg "bla-bla-bla"

Valami van a háttérben, amit nem tudtok (másik nő),vagy baja van a csajjal, nem szerelmes belé, nem jön be neki, de ezt nem akarja/nem meri kerek-perec megmondani, (esetleg azt hiszi, a csaj nem veszi/venné őt komolyan).

Szerelmes férfi csak örül, ha a párja pozitív tulajdonságokkal rendelkezik.

29/N

2010. jún. 21. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
73%

nem szeretlek

nem is szerettelek

csúnya vagy csak dugni kellett

buta vagy

hülye vagy

nem kellessz

nem is kellettél

válogass.

2010. jún. 21. 19:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem akar vele lenni. Ilyen egyszerű.

Ebből meg kell érteni. Ha 50, ha nem.

Lehet, hogy tényleg szereti, de most gondold végig: a dolog komolyra fordul, és 10 év múlva a barátnőd 35 évesen egy 60 éves ember mellett legyen?

Nem járja.

2010. jún. 21. 20:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy "nem járja",de én 35 voltam,amikor összejöttem a párommal,aki 55 volt,és négy éve együtt vagyunk,pedig 20 év a korkülönbség.
2010. jún. 21. 21:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg a nyakán lóg s ezekután is szinte felkínálja magát az már nem olyan vonzó szerintem. Ha meg még dúrvábban zaklatja az tényleg elég....

Ismertem egy csajt aki elég mániákus volt, valami nem volt rendben a fejében s azt hitte ha valaki köszön neki az AZT akarja tőle.

Lehet a barátnőd veled normális de a pasik elött kifordúl önmagából.

2010. jún. 22. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!