Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk és férfiak, zavaró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és férfiak, zavaró lenne, ha a barátnőtök eléggé függne tőletek érzelmileg?

Figyelt kérdés
Nem kellene 24/7 vele lenni, maradna időtök mellette a haverokra vagy akár az egyedüllétre is, de ha nem szeretgetnétek/éreztetnétek vele gyakran, hogy fontos nektek, akkor könnyedén össze tudna törni, illetve apró kedvességeken is képes lenne meghatódni.
2018. aug. 30. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Szereti, kötődik hozzá de nem függ tőlle

A saját élete elég stabil hozzá, hogy ne roppanjon bele ha én nem vagyok.

Ha tudod, hogy valaki teljesen az uralma alatt van az elveszti a méltóságát a szemedben

2018. aug. 30. 21:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a függés nélküli kötődés elég paradox fogalom, hogy mondhatod, hogy szükséged van valakire, ha meg sem visel(ne) a hiánya különösebben? Képtelen vagyok elmélyültnek és értékesnek látni egy olyan kapcsolatot, aminek az egyetlen funkciója, hogy az utolsó szem cseresznye legyen egy olyan habostorta tetején, ami nélküle sem lenne sokkal kevésbé finom.
2018. aug. 30. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondolom kérdező.
2018. aug. 30. 22:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. :)
2018. aug. 31. 00:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek a kérdezővel. Az embernek szüksége van egy állandó támaszra, fix pontra az életében. Szomorú, hogy manapság eldobható tárgyként tekintünk a másikra, aki csak arra jó, hogy a pillanatnyi igényeinket kielégítse. Persze az sem előnyös, ha a párkapcsolatra alapozunk mindent és semmi más örömforrás nincs az életünkben, de alapvetően normálisnak tartom, ha valaki nagyon ragaszkodik a másikhoz és komolyabban megviseli a szakítás. Sőt, ez lenne az egészséges.
2018. aug. 31. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!