Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen tapló velem a párom?
Forgalmi vizsgára mentem, megbuktam, bár nem vagyok rossz vezető.
Ezt kaptam: BÉNA VAGY.
De ilyem tök lazán, ridegen, nemtörődöm stílusban.
Amúgy szeret és ki is mutatja, csak ilyen a stílusa.
Más tapasztal hasonlót?
Miért kell bolhából, elefántot csinálni? Sőt még a gyakorira is kiírni?
Nem béna vagy, hanem szánalmas! :D
*Amúgy szeret és ki is mutatja, csak ilyen a stílusa.
Ez a fazon téged nem szeret. Ha szeretne. Ezt 100% nem mondta volna, akár milyen is a stílusa.
Meg ha ekkora ásznak képzeli magát a fazon-mint amennyire nem- akkor mond meg neki, hogy a forgalmin azok akik nem tejelnek az oktatónak és a vizsgabiztosnak, azokat mindig megrántják elsőre. Másodikra már nem tudják mert az már nekik is pontvesztéssel jár.
Mond meg neki, hogy nem te vagy a béna, hanem ő a marha ha még ennyit sem tudott:DD
3+
24 éve pl. külföldre szakadt hazánkfia nőci zsdebbe fizetett az oktatónak azért hogy meglegyen a jogsija. Csak a Kreszt tette le itthon. Ezért lett meg neki a jogsija elsőre.
Személyesen ismertem a nőcit. 1 órát nem vezetettt az oktatóval, mert kint melózott Münchenben.
"Forgalmi vizsgára mentem, megbuktam, bár nem vagyok rossz vezető."
Mindenki rossz vezető, aki forgalmi vizsgázik - ha sikerül neki / ha nem. Majd 50 ezer km után már mondhatod azt (persze ha tényleg úgy is van), hogy nem vagy rossz. 150 ezer után pedig azt, hogy jó vagy.
4+ Ugyan ez a csaj, akiről irok, még engem hülyézett, mnert én kiseggeltem az estit, és meglett az érettségim tisztán, ő meg nagy pofával hülyézett, hogy X ezerért neki meg van, és csak a hülyék azok akik nem így tesznek:D
Ki gondolkozott jól hosszú távon? én, mert mint látható ma már okirathamísítás, és csalás az érettségi vétel.
#3: nem igaz. Nem tejeltem es elsore mentem at.
Friss jogsival sem jo vezeto senki. Foleg, ha meg meg is bukott.
"Szeret, ki is mutatja, csak ilyen a stílusa."
Hogy?!
Nézd, én szerettem az aktuális barátnőimet, és ha láttam, hogy valami épp rosszul esik nekik, márpedig ha megbuksz, az nem hiszem, hogy jó érzéssel tölt el (én is ideges lennék utána), akkor nem hiszem, hogy helytálló volt a válaszara rá.
Nagyon szerethet és támogathat téged, de tényleg.
Gyengébb idegzettel lévő embernél el is veheti az ember kedvét az adott dologtól pár ilyen tapló beszólás.
Tűrd el, ha tudod, hogy ilyen, de azért figyelj oda, mert nem hiszem, hogy ez az általános egy normális kapcsolatban, ahol a felek szeretik és támogatják egymást mindenben.
A viccelődésnek is van helye persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!