Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova rejtsem el az óvszert?
Figyelt kérdés
holnap kirándúlni megyünk osztállyal és nem tudomhova rejtsem el az óvszeres dobozt anyám lehet mindent megnéz mit viszek és nemakarok le bukni.2010. jún. 21. 15:17
11/20 anonim 

válasza:

Zseb, övtáska...ilyen helyekre.
12/20 anonim 

válasza:

börtönmódszer: dugd fel a seggedbe
13/20 anonim 

válasza:

Anno mikor kicsi voltam (4-5.-es) és mentünk kirándulni nekem is átnézte anyum a cuccaimat,hogy minden meg legyen...és ha volt valami amit nem akartam,hogy lásson (dugi csoki,játék...) akkor beraktam az ágy alá,anyum bejött megnézte,hogy mindent eltettem-e és utána gyorsan betettem azt is a táskába és mentem is:)
Amúgy boxerba vagy pólóba belerakod,mármint,ahogy összevan hajtva közé beteszed.Gondolom nem fog kipakolni és újra összehajtogatni mindent.
Vagy pénztárcába,fényképezőgépmellé a tartóba,10 db zsepis csomagból kiveszed a zsepiket és összepakolod úgy,hogy 1zsepi,1óvszer,1zsepi,1óvszer,mondjuk így nem lesz 10db zsepi de tuti nem veszi észre.Vagy amibe mész nadrág annak a farzsebébe.Csak nem nézi meg ezeket:)
15/20 anonim 

válasza:

kirándul rövid u, nem akarok pedig külön írva helyes. elnézést. a fórumtroll beszélt.
16/20 anonim 

válasza:

húzd fel. akár 3at is egyszerre. anyud csak akkor fogja észrevenni, ha még ő fürdet.
17/20 anonim 

válasza:

A kajás dobozban, a cserkészkolbászra.
18/20 anonim 

válasza:

ha nem vagy 6.-as mi a szarért szégyelled??
19/20 anonim 

válasza:

neked nem mondogatják, hogy gumi mindig legyen nálad?
20/20 anonim válasza:
Ha szabad kérdezni hány éves vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!