Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit csinálnátok ha az exetek jelenlegi nője itt lenne a Gyíkon?
Természetesen tudja, hogy én is itt vagyok. Sorra nyitogatja az agyatlanabbnál agyatlanabb kérédseit, amiből egyértelmű hogy vergődik, mert annyira akarna ártani ektek, csak már semmivel nem tud.Őrültségeket talál ki, és fuldoklik.
Mit csinálnátok?
Férfiak is irhatnak ha volt ilyen élményük itt.
10 Én már felnőttem elég régen, bár a lelkületem még néha gyerekes:DD
Köszönöm a türelmedet:DD
13 Nem én megyek a nő után, hanem ő jön utánam.
Kérdésről-kérdésre.Hetek óta.
Még mindig kérdés, hogy honnan vagy ebben ilyen biztos 😂
Érdekes történet ez ùgy ahogy van. Meg hogy árt neked azzal, hogy tök idegen emberek kérdéseire válaszolgat?
Ha én azt hinném, hogy a Gyakori kérdéseken üldöz valaki akkor szerintem rohannék a pszihiháterhez
Van egy barátnőm, régen azt állìtotta hogy az ex pasija zaklatja neten. Ő is ilyen névtelen oldalakon lógott sokat és szentül hitte, hogy az exe ìrogat neki ott
Aztán kiderült, hogy halandzsa az egész, a barátnőmnek van valamilyen mániás depressziója azért voltak ilyen gondolatai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!