Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Ti mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit csinálnátok ha az exetek jelenlegi nője itt lenne a Gyíkon?

Figyelt kérdés

Természetesen tudja, hogy én is itt vagyok. Sorra nyitogatja az agyatlanabbnál agyatlanabb kérédseit, amiből egyértelmű hogy vergődik, mert annyira akarna ártani ektek, csak már semmivel nem tud.Őrültségeket talál ki, és fuldoklik.

Mit csinálnátok?

Férfiak is irhatnak ha volt ilyen élményük itt.

2018. aug. 25. 23:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10 Én már felnőttem elég régen, bár a lelkületem még néha gyerekes:DD

Köszönöm a türelmedet:DD

2018. aug. 26. 00:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem annak a gyíkján lehet, akijén akar, pont lesz*rom.
2018. aug. 26. 00:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
De egy pszichológus lehet azt mondaná hogy még te sem vagy tùl az exeden, ha ennyire foglalkoztat a jelenlegi nője...
2018. aug. 26. 00:33
 14/19 A kérdező kommentje:

13 Nem én megyek a nő után, hanem ő jön utánam.

Kérdésről-kérdésre.Hetek óta.

2018. aug. 26. 00:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig kérdés, hogy honnan vagy ebben ilyen biztos 😂

Érdekes történet ez ùgy ahogy van. Meg hogy árt neked azzal, hogy tök idegen emberek kérdéseire válaszolgat?

2018. aug. 26. 00:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy el is érte a célját, hiszen reagáltál rá ezzel a kérdéssel? 😊😂
2018. aug. 26. 01:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Mutass már egy-két kérdést tőle.
2018. aug. 26. 03:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, honban tudod,hogy itt van? Egy anonim oldalon. Kicsit üldözési mániád van.
2018. aug. 26. 05:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha én azt hinném, hogy a Gyakori kérdéseken üldöz valaki akkor szerintem rohannék a pszihiháterhez

Van egy barátnőm, régen azt állìtotta hogy az ex pasija zaklatja neten. Ő is ilyen névtelen oldalakon lógott sokat és szentül hitte, hogy az exe ìrogat neki ott

Aztán kiderült, hogy halandzsa az egész, a barátnőmnek van valamilyen mániás depressziója azért voltak ilyen gondolatai

2018. aug. 28. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!