Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolati szempontból mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolati szempontból mi a legjobb négy dolog benned? Nem fejtem ki.

Figyelt kérdés

Az én válaszom:

-türelem

-hűség

-tisztelet

-következetesség

Ha lehet ne írj nemet!

2018. aug. 24. 22:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Intelligencia

Tisztelet

Hűség

Odaadás

2018. aug. 25. 05:04
 22/25 anonim ***** válasza:
A mostani párom sokkal jobb dolgokat hoz ki belőlem mint az exeim... emiatt nem tudok igazán mit írni. Két emberen múlik a kapcsolat.
2018. aug. 25. 06:32
 23/25 anonim ***** válasza:

Vonzó

Monogám

Nem otthonülő

Segítőkész

Alig bírtam összeszedni négyet :)

A rossz tulajdonságokbol van ezer :)

Pl nem tudok, nem akarok főzni, ha szerelmes vagyok, akkor extrém naív is, nem vagyok elfogado, a másik kisebb hibája is kicsinál egy idő múlva, szükségem van a távolságtartásra is egyszerre, utálom a kötelező formális családi partikat, nem szeretek áldozni anyagilag a másikra, mert azzal mindig befürdök, megbánom utólag, nem birom a mentális megcsalást, amikor flörtöl, szemez, mással fantáziál, inkább ne tudnék róla, de nagyon feltűnően észrevehetők ezek a dolgok, általában kevés egy fő mert többet igénylek mint amit egy tud nyújtani, mert olyankor elhanyagolva érzem magam, de a monogamia miatt hogy szerelmesen más nem érdekel, csak szenvedek ha nem ér rá, stb

2018. aug. 25. 08:54
 24/25 A kérdező kommentje:
én inkább nem írom le a helyzet para oldalát :) jobban jártok :)
2018. aug. 25. 09:28
 25/25 anonim ***** válasza:

Hűség

Türelem

Kedvesség

Ezt nem tudom egy szóval: senki sem felérendelt vagy irányító a kapcsolatban, mindenben közösen döntünk.

2018. aug. 25. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!