Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolati szempontból mi a legjobb négy dolog benned? Nem fejtem ki.
Az én válaszom:
-türelem
-hűség
-tisztelet
-következetesség
Ha lehet ne írj nemet!
Intelligencia
Tisztelet
Hűség
Odaadás
Vonzó
Monogám
Nem otthonülő
Segítőkész
Alig bírtam összeszedni négyet :)
A rossz tulajdonságokbol van ezer :)
Pl nem tudok, nem akarok főzni, ha szerelmes vagyok, akkor extrém naív is, nem vagyok elfogado, a másik kisebb hibája is kicsinál egy idő múlva, szükségem van a távolságtartásra is egyszerre, utálom a kötelező formális családi partikat, nem szeretek áldozni anyagilag a másikra, mert azzal mindig befürdök, megbánom utólag, nem birom a mentális megcsalást, amikor flörtöl, szemez, mással fantáziál, inkább ne tudnék róla, de nagyon feltűnően észrevehetők ezek a dolgok, általában kevés egy fő mert többet igénylek mint amit egy tud nyújtani, mert olyankor elhanyagolva érzem magam, de a monogamia miatt hogy szerelmesen más nem érdekel, csak szenvedek ha nem ér rá, stb
Hűség
Türelem
Kedvesség
Ezt nem tudom egy szóval: senki sem felérendelt vagy irányító a kapcsolatban, mindenben közösen döntünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!