Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tolerálható dolog vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolerálható dolog vagy sem?

Figyelt kérdés
Pár napja a vőlegényem maga mellé hívott, h nézzek meg valamit amit az instagramján lementett. Mellé ültem és amikor belement a mentett képekbe, hogy megmutassa azt a valamit, akkor akarva-akaratlanul is megláttam, h nagyon sok csajnak (köztük barátnőim) a bikinis és egyéb magassarkú feszülős ruha típusú képeik le vannak neki mentegetve... Mivel köpni nyelni nem tudtam a meglepettségtől, ezért nem szóltam semmit, úgy tettem mintha nem vettem volna észre, időt nyerve, h elgondolkodjak a látottakon. Sosem voltam az a típus aki ilyen face, insta szivecskézésből vagy lájkból ügyet csinált volna. Viszont ezt más tésztának gondolom, h mentett képek, mivel nyilván nem akarta ezeket a "kincseket", h eltűnjenek a szeme elől... Mire véljem ezt? Érdemes ennek feneket keríteni, vagy legyintsek rá?
2018. aug. 24. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha akarsz keríts,de szerintem ez ugyanaz,mint amikor megnézi más nők seggét,amikor nem vagy vele.Minden férfi így működik.Én is meg szoktam nézni más nőket,de eszem ágában nem lenne félre lépni.

28/F

2018. aug. 24. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a laptopján találtam bugyis tangás képeket az exekről. Azonnal letöröltettem, ha még velem akar maradni jelszóval. Akkor már több mint két éve együtt voltunk. Régi kepekt voltak igen, de ha már komolyan gondoljuk együtt, hosszútávra akkor ő ne tartogasson szerintem senki másról erotikus fotokat... Ha pár hónapja lettünk volna együtt akkor lehet még nem mertem volna ezt mondani de nem tudnám elviselni biztosan. Egyébként vagy direkt akarta hogy lásd ha ő hívott oda, vagy csak hulyet hogy nem gondolja hogy így megláthatod.
2018. aug. 24. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
1. Mint irtam, nem vagyok ilyenre kibukva, h face, insta szivecske es lajk, mivel tudom, h a ferfiak kodolva ergo azt is, h mindig megnezik a noket. Ez igy rendben is van, mert mi nok is megnezzuk a ferfiakat, DE ha szandekosan vannak kepek mentve? Az azert mas nem? Ha netezek es megakaf a szemem valakin oke, megnezem, de eszembe sem jut azt lementeni es tarolgatni... Nem akarom az igazamat harcolni vagy hasonloc, mert urolnek neki ha nem lenne igazam. Csak erted, nem? H mire akarok kilyukadni :)
2018. aug. 24. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:
2. Gyorsan rakattitott, megmutatta majd el is vette a szemem elol a telefonjat. Lattam, h meglepodott, h “elfeledkezett” arrol, h ott vannak masfajta kepek is... Probalta menteni a dolgot.
2018. aug. 24. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!