Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amióta barátnőm van többször flörtölnek velem a lányok?

Figyelt kérdés
Amíg nem volt barátnőm, addig sem panaszkodtam, de amióta van, úgy érzem szívesebben közelednének felém a lányok és nem kell hogy egy társaságban legyünk a barátnőmmel, akkor is szimplán érzem, hogy azóta valahogy többeknek bejövök vagy ilyesmi. 22/F

2018. aug. 24. 13:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tényleg érdekes.. esetleg azt lehet tudni, hogy akik írtak, mennyi idősek és milyen neműek? Arra lennék kíváncsi, hogy ezt mas is talasztalja illetve hogy a nőknél is beindul akár tudatalatt is valami, ami korabban esetleg nem?

#jegygyűrűsnél mi a helyzet? Még vonzóbb a szingli lányoknak? Tipikus tiltott gyümölcs, de ott tudja mi a helyzet.

2018. aug. 24. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:

# 6-os vagyok

Húszon éves nő: igen, nőként is ugyanez a helyzet. Én mondjuk egyártelműen tudtam, minek tudható be. Míg nem voltam foglalt eleve visszafogottabb voltam kicsit a férfiakkal, hogy még véletlenül se értsék félre és kezdjenek ki velem, ha nem akarom. Nincs kedvem magyarázkodni, miért nem akarok tőlük semmit, max haverságot.

Foglaltként pedig annyiban más, hogy merek sokkal lazább lenni és benne lenni a humorban, mert feltételezem, hogy mivel kapcsolatban vagyok - és ezt tudják jól-, nem fogják "jelnek" venni, hogy bátorítom őket, hogy elhívjanak. (Náam pl nem igazán működött eddig a férfi-női barátság, pedig nem is bezséltem nekik szexuális dolokról, vagy dtam kétértelmű jeleket, nekem elhheted.. A határokat megtanultam náluk tartani egy haveri szinten, de én tartom így is legtöbbnél a távolságot..)

Egyébként vigyázz ezekkel kérdező, mert ugyanez igaz rád is: nem feltétlenül kezdenek ki veled ezek a nők, legalábbis tuti nem mind. HA tudják, hogy foglalt vagy, akkor simán viselkedhetnek veled közvetlenebben, lévén, hogy úgy is tudjátok mindketten, hol a határ.

Van a másik oldal is persze, hogy a kapcsolat adta magabiztosságod vonzóbb és ezt tényleg észreveszik.

Ja és egyébként ezt a kisugárzás dolgot nem feltátlen tudatosan csinálod, a nők nagyon jól leveszik a nonverbális jeleidet, rezzenéseidet - szintén sokszor tudat alatt. A hangulatod is meghatározza a testbeszéded, és amúgy vice versa.

#jegygyűrűsnél mi a helyzet? Még vonzóbb a szingli lányoknak?

Picit túlmisztifikálod szerintem...

Itt megint csak személyiség jöhet szóba, nem a női nem.

Nálam pl elég nagy visszatartó erő a gyűrű. De van olyan érzelmi/lelki roncs, aki direkt, kényszeresen az ilyenekre megy rá. -Bár ez már tényleg pszicholgiai eset. Meg perzse olyna is van, akinek a gyűrű semmit nem jelent. Ahogy a párkapcsolat sem.

- Nőben és férfiben egyaránt.

2018. aug. 24. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!