Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hanyagoljam ezt a stílust vagy ne? N
Figyelt kérdés
Akkor lennék önmagam, ha ismerkedéskor úgy viselkedek mintha már régen ismerem az adott személyt. Túl közvetlen vagyok, valakinek ez nem tetszik, azt hiszik valami nem ok, és hagytak mâr ott.
Érdemesebb kezdetekben visszafogni magam?
2018. aug. 22. 19:35
11/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja és egyébként ez az én véleményem szerint egy hatalmas nagy piros pont az ellenkező nem részére mert én díjazom az ilyen embereket.
12/13 anonim válasza:
Szerintem is jó, férfiként énis ilyen vagyok, főleg az új melóhelyemen látom hogy mennyire közvetlen vagyok. Simmán beszólok a pmnek viccelődve :) pár kollégám már meg is említette hogy "berobbantam" a társaságba. Szerintem ha ilyen vagy ne változtass többen értékelik mint ahányan nem
13/13 anonim válasza:
Jó vagy úgy, ahogy vagy.
Ha valakinek ez nem tetszik, akkor így járt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!