Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban megengedhető, hogy a felek vagy az egyik fél másokkal chat-eljen?
Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 16:12
11/17 he84 válasza:
És nyilván élőben is belefér. Megszabni az időt és az alkalmak számát szintén nem tanácsos, mert ott már baj van, amiket írtam.
12/17 anonim válasza:
Egészen addig, amíg meg tudunk bízni a másikban, szinte minden megengedhető. Tudom, sarkos, én ezt akkor is így ítélem meg.
Bizalom: azt is elmondod, ha valami mást szeretnél és nem sunyulsz. Én ennek a híve vagyok.
13/17 anonim válasza:
9 Nem. Az nem, de ezen kivül bármilyen téma.
14/17 anonim válasza:
Szexről velem beszélgessen, ne idegen csajszikkal.
15/17 anonim válasza:
Mivel barátnőm pl. külföldön dolgozik, másképp nem tudunk beszélni, csak chaten, meg csomó barátom nincs a közelben. Ha tőlük eltiltana a csávóm, egyértelmű, hogy ő repülne, nem a barátok.
16/17 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, ha csak nem tényleg valami miatt szükséges pl. ismerőssel, haverral. De, hogy rendszeresen mással chateljen mellettem és kibeszéljenek olyan dolgokat, amiket jó esetben a partnerével beszél meg az ember, az már sok lenne.
17/17 he84 válasza:
Nyilván én se úgy értettem, hogy barátokkal és haverokkal a szexuális élete minden részéről beszéljen velük,... Hanem bármi másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!