Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képes annyi csúnya testű és/vagy ápolatlan, elhanyagolt ember együtt lenni egymással?
Inkább akkor képedek el, amikor egy egész dekoratív ember jön össze egy full igénytelen személlyel, a szó szoros értelemben, tehát itt nem a testalkatra gondolok, hanem mág az alapvető higiénára.
Egyik ismerősöm erre mondja, hogy ha az étterembe,ahol dolgozik bejön egy páros, még ha lehajtana egyben 3 Jeagert, akkor se tudná, mi a szerelem tárgya, akkora a kontraszt, pl. sportos, jóképű csávó, ápolatlan, egyénként is csúnya arcú ragyás lánnyal, vagy az inverze.
Van amin lehet változtatni, és van amin nem. Főleg egy bizonyos kor fölött. Az ápoltság alap, bár az is kérdés,hogy kinek mit jelent ez. Van akinek szimplán a tisztálkodást, van akinek as hibátlan körömlakkot és sminket, a tökéletes ruhával párosítva.
Nekem van egy ismerősöm aki nagyon dekoratív nő, pedig már nem is fiatal. Ápolt, igényes, ha ránézel minden rendben Vele és anyagilag is megengedheti magának azt,hogy a plasztikai sebész mindent átszabjon Rajta. Viszont: így sem tökéletes az alkata,m nincs dereka, ami ellen nem tud mit tenni.
Van aki betegség miatt elhízott, és persze jócskán vannak sajnos akik az evés miatt elhízottak.
Számomra az a fontos (nő vagyok),hogy akár nő, akár pasi legyen ápolt, öltözködjön fel normálisan,de nem akarok tökéletes, mindenben pikk-pakk embereket magam körül. Ami taszít az az ápolatlanság, ez alap.
Fúú kérdező, jól a lelkébe gázoltál a tipikus gyakoris közönségnek :D Lám mennyien magukra ismerték, nem hiába mennek a beszólások meg a leszavazások.
A kérdésre a válasz: kompromisszum. Van bennük nemi vágy, meg szaporodni is akarnak (bár minek...), így nincs más lehetőségük, mint egymásra fanyalodni.
Számomra is érthetetlen, én ápolt jó alakú vagyok, mindenki megbámul, bókolnak stb de senki nem közeledik ténylegesen, neten meg nem ismerkedek,nekem fontos a személyes vonzerő varázsa.
De amúgy sok az ápolatlan és hasonló hasonlót vonz, ez a mi bajunk 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!