Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten füst ha a tömegközlekedésen elkezdem nyomni a sódert ismeretlen csajoknak?
Tegnap költöztem Budapestre és most szociális pillangóként készülök felrobbanni a városban.
Falni akarom az életet. De nekem az kevés hogy egy szórakozóhelyen vagy bárban leszólítsak egy lányt.
Én már a metrón is csajoznék.
De az itteni lányok ehhez hozzá vannak szokva hogy ilyen kalandorok betámadják őket?
F27
Irodalmi magyar, északkeleti nyelvjárás? :D
Én itt Észak-keleten ilyet, hogy "füst", meg "nyomom a sódert", még nem igazán hallottam, pedig akarnak érdekes emberek. De lehet, hogy én vagyok az alulművelt.
Budapesten biztos nagy sikered lesz, szerintem két kézzel fognak utánad kapkodni a nők. Sok sikert :)
Nagyon rosszul érzed ha azt hiszed hogy ilyen ferfia vágynak a nők mint te
Zavart érzek a levegőben 😂😂
Ez nem Balázska, semmilyen Balázska nem létezik, mikor fogjátok már fel?
Ez Petike, a balassagyarmati alfahím, akit a tanárnéni édesanyja futtatott fel a helyi gimnáziumban, s ő ettől kissé túl sok önbizalmat szívott magába, majd aki beköltözött Budapestre, az újpesti olcsó, tetőtéri albérletébe a jobb "cipőkefe-lét" reményében és mindenféle kamus alteregókat kitalál több mint 10-12 éve ezzel hülyítve interneten a nőket. Chat.hu-n orrba-szájba szívatja a nőket megszámlálhatatlan felhasználónévvel. (Egyik nicken pofátlanul betámad, másik nicken mint megmentő szerepben a kiszemelt nő azonnali megmentésére, kisegítésére ugrik.) A Vagvölgyi Noémi, a Rigobácsi oldalakat, meg még vagy fél tucat jelentéktelenebb oldalt is Petike menedzsel.
Úgyhogy mielőtt még beleélnétek magatokat a balázskázásba, Balázska valójában Petike, az idén 30 éves balassagyarmati kretén, akinek 4 hónapnál nem volt soha hosszabb párkapcsolata.
Hűha
Szállj le a magas lóról, de sürgősen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!